G DATA şi TeamDrive îşi anunţă parteneriatul strategic din domeniul securităţii IT

Furnizorul german de securitate IT, G DATA Software AG, și TeamDrive GmbH au încheiat un parteneriat amplu în domeniul securității datelor și protecției împotriva virușilor. Ambele companii vor furniza servicii de la Microsoft Cloud Germany. Parteneriatul are ca scop atragerea de noi clienţi de business, parteneri și consumatori rezidenţiali pentru Microsoft Cloud Germany. Pe lângă dezvoltarea pieței, cele două companii au planificat şi o cooperare tehnologică. TeamDrive și G DATA şi-au prezentat primele perspective ale colaborării lor la Conferința Microsoft Worldwide Partner de la Toronto.

Protecția datelor, securitatea datelor și conformitatea reglementărilor sunt de o importanță critică în epoca digitalizării progresive a tuturor domeniilor vieții și muncii pentru utilizatorii particulari și companii.

“Pe lângă protecția împotriva atacurilor malware, backup-ul de date este extrem de important,” spune Andreas Luning, CTO G DATA Software AG. “ Prin intermediul Microsoft Cloud Germany, putem oferi clienților noștri o soluție cloud, care impune restricții stricte de respectare a normelor și garantează o securitate ridicată pentru backup-ul de date.”

Inițial, a fost planificată integrarea software-ului TeamDrive Sync&Share bazat pe Microsoft Azure în soluțiile G DATA pentru utilizatori privaţi. Sunt luate în considerare şi colaborări suplimentare în sectorul B2B.”

   G DATA şi TeamDrive îşi anunţă parteneriatul strategic din domeniul securităţii IT

Criptarea end-to-end și protecția împotriva virușilor sunt indispensabile

Criptarea consistenta end-to-end reprezintă nucleul de bază al securităţii TeamDrive. Procesele de criptare și tehnologiile utilizate de TeamDrive oferă o protecție sigură împotriva accesului neautorizat de către terțe părți. “Acest lucru înseamnă că soluţiile TeamDrive pot fi utilizate în domenii foarte sensibile, cum ar domeniul medical sau cel juridic,” explică Volker Oboda, CEO TeamDrive Systems GmbH. “Împreună cu soluțiile G DATA, securitatea de pe dispozitive și din timpul transferului de date a crescut în mod semnificativ.”

Microsoft Cloud Germany: Date stocate în siguranță, în Cloud-ul german, gestionate de un administrator de încredere

Pe viitor, Microsoft va livra cloud-ul Azure, Office 365 și Dynamics CRM Online din două datacentere regionale noi, situate în Magdeburg și Frankfurt pe Main. Accesul la datele clienţilor, stocate în aceste noi centre de date, va fi sub controlul T-Systems, o filială a Deutsche Telekom, o companie germană independentă care acționează în calitate de administrator al bazelor de date. Se anticipează că serviciile vor fi disponibile din a doua jumătate a anului 2016 pentru clienţii din Europa.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.