Acasă Antivirus G DATA protejează infrastructura IT a aeroportului Munster-Osnabruck

G DATA protejează infrastructura IT a aeroportului Munster-Osnabruck

15
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Pentru a asigura zboruri, în fiecare zi, spre 25 de destinaţii din Europa, aeroportul Munster-Osnabruck trebuie să beneficieze de o infastuctură IT funcţională şi cuprinzătoare. Când s-a pus problema alegerii soluţiei de securitate IT, operatorul şi-a arătat încrederea în totalitate în G DATA și utilizează BUSINESS Endpoint Protection, coroborat cu PatchManagement. Sistemele IT sunt protejate în mod eficient și convenabil împotriva atacurilor și spionajului online, iar software-ul utilizat este întotdeauna pe deplin actualizat – cu un efort administrativ minim.
” Ne-am dorit să gestionăm cât mai multe domenii, pe mai multe segmente de reţea, utilizând o interfață de management consistentă,” spune Christoph Stegemann, şeful Information Technology Service Center al Flughafen Munster/Osnabruck GmbH.

Munster-Osnabruck
Soluţia de securitate aleasă: G DATA ENDPOINT PROTECTION BUSINESS 

G DATA ENDPOINT

G DATA ENDPOINT PROTECTION BUSINESS protejează companiile în mai multe moduri simultan. Protecţia Active Hybrid securizează în mod fiabil sistemele IT împotriva tuturor riscurilor online și reacționează la noile amenințări în câteva secunde. Pe lângă protecţia anti-malware, un firewall și un modul antispam, soluția de rețea include un modul de Policy Manager, care poate fi folosit pentru a garanta respectarea liniilor trasate pentru utilizarea Internetului, a dispozitivelor și a programelor software.

Prin utilizarea modulului PatchManagement, administratorii au acces la o multitudine de aplicații în uz pentru actualizări. Asta înseamnă ca ei pot închide breşele de securitate înainte să poată fi exploatate de infractori. Actualizările pot fi instalate în etape, prin intermediul consolei centrale de management.   

Beneficiile aeroportului Munster-Osnabruck:   
  • Protecție completă împotriva spionajului online și infracţionalităţii informatice
  • Management simplu cu un efort administrativ minim şi costuri reduse
  • Performanță și flexibilitate a rețelei
  • Management eficient al patch-urilor de securitate