Acasă Diverse G DATA Layered Security – concept sofisticat de securitate IT

G DATA Layered Security – concept sofisticat de securitate IT

7
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Portofoliul de securitate al furnizorului german oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice printr-un concept cuprinzător de securitate. Nivelul programelor malware este în continuă creștere. G DATA se așteaptă la un total de aproape nouă milioane de tulpini malware noi până la sfârșitul acestui an. Simpla protecție împotriva virușilor nu este suficientă pentru a opri multitudinea de amenințări cibernetice. Sunt necesare soluții de securitate complexe care folosesc concepte sofisticate pentru a oferi o protecție eficientă împotriva atacurilor online.

Soluțiile de business G DATA sunt proiectate pe straturi, în conformitate cu conceptul de „securitate stratificată” – de la cele mai recente tehnologii de securitate la o gamă largă de servicii de suport. Asta înseamnă că infractorii cibernetici nu au nicio șansă de reușită.

În fiecare zi, analiștii de la G DATA descoperă o serie de noi tulpini malware și modele rafinate de atac pe care infractorii cibernetici le folosesc pentru capturarea de date aducătoare de profit. De aceea, companiile au nevoie de o soluție de rețea care are un design sofisticat, este construită în conformitate cu un concept de securitate elaborat și care poate fi îmbunătățită cu servicii opționale, după cum este necesar. G DATA și-a proiectat portofoliu de business strat cu strat, în conformitate cu această noțiune.

Conceptul de Securitate stratificată în detaliu

Endpoint Security

Antivirusul este o componentă importantă a securităţii Endpoint și combină detecţia malware-ului bazată pe semnături cu cele mai noi tehnologii pentru blocarea în siguranță a programelor malware necunoscute până acum. Această protecție este îmbunătățită printr-un firewall și un sistem de administrare a patch-urilor pentru a închide imediat breşele de securitate din programele software înainte ca acestea să poată fi exploatate prin atacuri.

Mobile Device Management

Dispozitivele mobile fac parte din viața de zi cu zi în afaceri și trebuie considerate computere de buzunar, dar și parte a infrastructurii de securitate IT. Mobile Device Management securizează dispozitivele Android și iOS și ajută managerii IT să accepte provocările legate de BYOD.

Disponibilitate și performanță

Sistemele IT nu trebuie să fie doar sigure, ci trebuie să fie și disponibile în mod constant. Întreruperile în funcţionarea magazinelor online sau alte probleme pot aduce rapid pierderi financiare pentru companii. Sistemele de monitorizare permit o prezentare detaliată a fiecărei componente a rețelei în orice moment. Acest lucru face posibil ca răspunsul în timp util și punerea în aplicare a contramăsurilor să apară înaintea oricăror daune.

Conformitate IT

Companiile procesează în mod regulat o gamă largă de date personale și sensibile, ceea ce le cere să respecte legi stricte. Companiile se pot proteja împotriva scurgerilor de date cu Policy Manager și alte componente integrate în soluţiile G DATA. Ca atare, managerii IT asigură respectarea reglementărilor legale şi a directivelor de conformitate din cadrul companiei.

Server & Gateway security

Traficul de date într-o rețea este adeseori procesat inițial de un server înainte de a ajunge la un membru al personalului. Aceasta înseamnă că, în cazul unei infecții cu malware, întreaga infrastructură IT poate fi compromisă rapid. Soluțiile de business G DATA protejează serverele de e-mail, fișierele și gateway-urile împotriva malware-ului și a altor amenințări online.

Raportare & audit IT

Este dificil pentru administratori să monitorizeze constant fiecare componentă și statutul acesteia de securitate IT. În G DATA Layered Security, managerul de rapoarte și managementul central asigură ca managerii IT să poată avea întotdeauna acces la cele mai recente informații.

G DATA Advanced Analytics oferă companiilor și opțiunea de a accesa servicii complexe de securitate IT. Acestea includ, de exemplu, răspunsul la incidente, analize malware și teste de penetrare.

Puteți afla mai multe despre conceptul G DATA Layered Security pe: https://www.gdatasoftware.com/business

Datele mele rămân în Europa!

G DATA a semnat un angajament voluntar cu TeleTrust în 2011. Rezultatul – o garanție „No Backdoor”. Prin aceasta, compania IT cu sediul în Bochum, Germania, se angajează să nu ofere nicio breşă în soluțiile sale de securitate pentru serviciile de informații. G DATA nu lasă deschisă nicio portiţă, garantând astfel nu numai cea mai bună protecție posibilă, ci și o protecţie fiabilă împotriva amenințărilor online. Acest aspect este foarte important pentru companiile care iau în serios respectarea intimităţii clienţilor și viitorul regulament UE privind protecția datelor (EU-DSGVO). În plus, G DATA garantează reducerea la minimum a mobilității datelor cu caracter personal și a informațiilor telemetrice. Prin urmare, principiul UE-DSGVO este deja adoptat – și, mai mult decât atât, prelucrarea acestor informații și date are loc exclusiv în Europa.