G DATA lansează soluția de business actualizată versiunea 13.2

40% din companiile din Germania au fost victime ale infracționalității cibernetice, în ultimii doi ani, generând pagube de aproximativ 371.000 de euro (sursa: KPMG). De aceea, este esențial pentru companii de a-și asigura rețeaua împotriva furturilor de date și a infracționalității cibernetice.


Generația actualizată G DATA stabilește noi standarde în domeniul securității rețelelor. Datorită Mobile Device Managementului îmbunătățit dispozitivele cu iOS sunt acum integrate în managementul centralizat al infrastructurilor IT ale corporațiilor. În plus, USB KEYBOARD GUARD este inclus în toate soluțiile de business și oferă protecție împotriva atacurilor BadUSB.

“Multe companii din Germania sunt lideri mondiali în industriile în care activează și, prin urmare, atrag interesul infractorilor cibernetici. Furturile de datelor importante, cum ar fi planurile de construcție, procesele de producție sau bazele de date cu clienți pot ruina aceste societăți. Soluțiile actualizate G Data adoptă o abordare globală. Acest lucru înseamnă că dispozitivele mobile sunt protejate suplimentar față de notebook-uri, desktop-uri și servere.“

Walter Schumann, membru al conducerii G DATA Software AG

Dispozitivele mobile cu Android și iOS sunt clienți de antivirus de sine stătători

Peste 90% din dispozitivele mobile vândute în întreaga lume au un sistem de operare Android sau iOS instalat (sursa: IDC). Dispozitivele mobile cu Android și iOS sunt acum integrate în calitate de clienți cu drepturi depline în soluțiile G Data network 13.2. Management îmbunătățit al dispozitivelor mobile, integrat în toate soluțiile de business G DATA, oferă acum administratorilor de rețea o imagine de ansamblu ce include toate smartphone-urile și tabletele Android și iOS, pe lângă dispozitivele cu Microsoft Windows și calculatoare bazate pe Linux. Setările de securitate relevante, cum ar fi configurarea profilurilor de securitate ce impun politicile IT în vigoare ale fiecarei companii sau setarea protecției anti-furt, pot fi aplicate prin intermediul consolei de administrare centralizate. 

Nici o posibilitate pentru stick-urile USB manipulate

În luna august 2014, G Data a fost prima companie de securitate IT din lume care a dezvoltat USB KEYBOARD GUARD, ca pe un instrument de securitate eficient ce răspunde imediat la amenințarea BadUSB, câstigând premiul IPACSO pentru inovare. Tehnologia oferă protecție eficientă împotriva dispozitivelor USB manipulate care se pretind a fi tastaturi și, astfel, permit unui atacator să preia controlul asupra sistemului (BadUSB). KEYBOARD USB GUARD este acum o componentă fixă a tuturor soluțiilor de business G DATA. Funcția poate fi ușor controlată prin intermediul consolei de administrare centralizată, iar administratorii IT pot primi rapoarte cu privire la blocări sau aprobări ale tastaturilor USB. 

Protecție eficientă împotriva spam-ului

Media de e-mailuri spam pe care o primește un angajat într-o zi este de 12 e-mailuri (sursa: The Radicati Group). G DATA MailSecurity oferă posibilitatea utilizării unei funcții antispam administrat centralizat și complet integrat pentru serverele Microsoft Exchange.  

G DATA v 13.2 pe scurt

G DATA ANTIVIRUS BUSINESS


https://static.gdatasoftware.com/110/_processed_/csm_GDBAV13V2_INT_KM37_3D_RGB_2c9918a906.jpg

G DATA ANTIVIRUS BUSINESS protejează rețelele companiei folosind o tehnologie antivirus multi-premiată. Soluția este gestionată prin consola de administrare centralizată și protejează în mod automat toate serverele, stațiile de lucru, notebook-urile și dispozitivele cu Android și iOS – fără să le încetinească. 

G DATA CLIENT SECURITY BUSINESS
 

https://static.gdatasoftware.com/110/_processed_/csm_GDBCS13V2_INT_KM37_3D_RGB_a95d0ed255.jpgG DATA CLIENT SECURITY BUSINESS oferă cea mai bună protecție posibilă pentru datele companiilor de orice tip. Protecția hibridă activă integrată folosește ambele tehnologii bazate pe semnături și pe securitate proactivă, și le combină într-o barieră de netrecut împotriva atacurilor cibernetice, programelor malware, sabotajului și furtului de date. 

G DATA ENDPOINT PROTECTION BUSINESS 

https://static.gdatasoftware.com/110/_processed_/csm_GDBEP13V2_INT_KM37_3D_RGB_afade80925.jpg 

G DATA ENDPOINT PROTECTION BUSINESS protejează companiile în mai multe moduri. Protecția hibridă asigură sistemele informatice în mod fiabil împotriva tuturor riscurilor online și reacționează la noile amenințări în cel mai scurt timp. În afară de protecția anti-malware, firewall și modul antispam, soluția de rețea oferă, de asemenea PolicyManager, pe care administratorii îl pot utiliza pentru a garanta aderarea la politicile companiei în termeni de utilizare a Internetului, dispozitivelor și programelor software. 

G DATA MANAGED ENDPOINT SECURITY
 

https://static.gdatasoftware.com/110/_processed_/csm_GDBME13V2_INT_KM37_3D_RGB_99503f805a.jpgCompaniile care nu au un departament IT dedicat pot beneficia de o securitate optimă, datorită G DATA MANAGED ENDPOINT SECURITY. G DATA MANAGED ENDPOINT SECURITY este un modul de administrare de la distanță ușor de utilizat, care permite furnizorilor de servicii IT să administreze rețelele clienților, chiar și atunci când nu pot interveni la fața locului. Clienții beneficiază de un pachet complet ce include protecția rețelei și, în același timp, servicii de administrare ce nu necesită alocare de resurse. 
G DATA ANTIVIRUS BUSINESS, G DATA CLIENT SECURITY BUSINESS, G DATA ENDPOINT PROTECTION BUSINESS și G DATA MANAGED ENDPOINT SECURITY pot fi  completate de G DATA MailSecurity și un modul de backup centralizat. Soluția de mail gateway independentă verifică toate e-mailurile primite și ieșite și protejează servere de mail, de exemplu, Exchange sau Notes. De asemenea, este disponibil modulul PatchManagement, care permite administratorilor să închidă imediat vulnerabilitățile cunoscute ale programelor software, fără să fie nevoie să utilizeze mecanismele de actualizare specifice furnizorului – înainte ca infractorii să le poata exploata prin atacuri. 

Cele mai importante caracteristici pe scurt: 
 • Protecție globală și economisire a resurselor datorită tehnologiei integrate G DATA CloseGap. 
 • G DATA Mobile Device Management îmbunătațit: integrarea tuturor dispozitivelor cu Android și iOS cu drepturi depline în cadrul scutului de protecție. 
 • Modulul G DATA BankGuard pentru operațiunile de plată online securizate. 
 • USB KEYBOARD GUARD oferă clienților protecție fiabilă împotriva dispozitivelor USB false. 
 • Protecție integrată împotriva spam-ului și e-mailurilor infectate. 
 • Funcționalitate completă chiar și în afara rețelei, de exemplu pentru laptop-uri și alte dispozitive mobile ale agenților de vânzări. 
 • Un panou de bord aerisit ce afișează toate informațiile relevante într-un mod ușor de utilizat. 
 • Evidență software și hardware a tuturor clienților din rețea, pentru o administrare mai ușoară prin afișarea unui inventar detaliat. 
 • Administrare de la distanță posibilă de oriunde, datorită interfeței web. 
 • Un filtru de navigare pe Internet ce blochează site-uri care nu sunt asociate cu munca de zi cu zi. 
 • Opțional: Modulul PatchManagement închide prompt breșele de securitate din programele software.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.