Acasă Antivirus G DATA Generation 2018: Securitatea IT a făcut un pas înainte

G DATA Generation 2018: Securitatea IT a făcut un pas înainte

7
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Banking, emailing, cumpărături online sau rețele sociale – acestea sunt servicii online cunoscute tuturor utilizatorilor de Internet. Fiecare dintre ele implică circulaţia datelor personale și confidenţiale. Atacurile desfăşurate prin intermediul programelor ransomware și pierderea datelor critice au arătat că sunt necesare tehnologii moderne, de auto-învățare, pentru a proteja în mod fiabil utilizatorii împotriva amenințărilor cibernetice curente. Cu noua generație 2018 a suitelor de securitate G DATA, utilizatorii de Internet se pot simţi în siguranță.

Soluțiile de securitate protejează în mod fiabil computerele Windows împotriva atacurilor malware și online. G DATA oferă soluții anti-malware timp de 30 de ani, răspunzând la amenințările curente de fiecare dată. Prin urmare, clienții G DATA beneficiază de tehnologii antivirus de generație viitoare, proactive și dinamice. Mai mult, în G DATA Security Generation 2018, utilizatorii beneficiază de o creștere a performanței și a unei utilizări simple.

G DATA a mai făcut un pas înainte în ceea ce privește asigurarea datelor prin consolidarea parteneriatului cu TeamDrive. Colaborarea permite utilizatorilor de Internet Security și Total Security să facă copii de siguranță ale datelor lor sensibile prin intermediul programului G DATA direct în Microsoft Cloud Germany. Toți clienții G DATA sunt eligibili pentru o actualizare gratuită a celei mai recente versiuni. G DATA Antivirus 2018, Internet Security 2018 și Total Security 2018 sunt deja disponibile online.

Securitatea datelor „Made in Germany”

Viața digitală de zi cu zi este plină de capcane atunci când vine vorba de securitatea datelor personale, indiferent dacă faceți cumpărături online sau efectuați tranzacții bancare. Noua G DATA Security Generation 2018 stabilește noi criterii de referință în materie de securitate IT. Cu ajutorul tehnologiilor sale proactive, cum ar fi BankGuard, Exploit Protection sau Anti-Ransomware, furnizorul german de securitate IT oferă o protecție completă pentru utilizatorii finali. Furnizorul de securitate IT din Germania garantează clienților săi că toate datele și informațiile sunt stocate exclusiv pe serverele germane care fac obiectul legislației germane privind protecția datelor. Acest lucru înseamnă că utilizatorii G DATA sunt siguri atunci când navighează pe web, cu cea mai bună protecție împotriva celor mai recente amenințări, cum ar fi programele ransomware.

Cloud backup pe serverele germane

Pionier în dezvoltarea de soluţii antivirus, G DATA a îmbunătăţit funcţionalităţile de aplicare ale back-up-ului de date în noua sa generație de produse. Pentru a spori securitatea datelor utilizatorilor privați, G DATA a trecut deja de prima etapă a parteneriatului strategic cu furnizorul german TeamDrive.

Clienții G DATA Internet Security și Total Security pot acum să stocheze date sensibile în Microsoft Cloud Germany,  cu un nivel ridicat de criptare, printr-o interfață a programului TeamDrive Sync & Share. Cu ajutorul acestei soluții publice de cloud de la Microsoft, utilizatorii pot fi siguri că este garantată protecția datelor. Centrele de date dedicate din Frankfurt și Magdeburg, precum și serviciile de custodie ale T-Systems, o filială a Deutsche Telekom, garantează că datele beneficiază de cea mai bună protecție împotriva accesului terților.

Securitate next generation inteligentă

Mediul securităţii IT se schimbă în mod constant. Noile amenințări necesită noi procese de protecție. Pentru a le furniza, este esențial să ținem cont de fiecare element, de la cercetarea și dezvoltarea celor mai noi procese de protecție și până la dezvoltarea permanentă a acestora. În fiecare zi, G DATA verifică sute de mii de fișiere, pentru a oferi un nivel constant de protecție împotriva riscurilor cibernetice actuale. Drept urmare, soluțiile de securitate G DATA Generation 2018 asigură o protecție completă, actualizată constant, fără a compromite performanța sistemului. În acest fel, clienții primesc cea mai bună protecție și se pot concentra asupra a ceea ce este important pentru ei. Aceasta este următoarea generație antivirus.

Protecție fără compromisuri cu cea mai bună performanță

Noua generație de soluții de securitate G DATA combină tehnologii proactive, cuprinzătoare de protecție împotriva amenințărilor cibernetice curente, cu cea mai bună performanță și cel mai înalt nivel de confort. Procesele și ghidul utilizatorilor în centrul de securitate au fost îmbunătățite, făcând mai ușoară utilizarea și minimizand încărcarea sistemului în timpul funcționării. Un alt avantaj este că, prin optimizarea structurii interne a actualizărilor semnăturilor, viteza de descărcare a crescut, iar traficul implicat în acest proces a fost semnificativ redus.

Actualizare gratuită pentru clienții G DATA

Clienții G DATA ce dețin o licență validă pot trece gratuit la noua generație de securitate și pot descărca ultima versiune de pe site-ul furnizorului german sau pot face upgrade din interfaţa antivirusului.

G DATA Security Generation 2018: Securitate premiată adecvată pentru servicii bancare, cumpărături online și rețele sociale

G DATA Total Security 2018

G DATA Total Security 2018

G DATA Total Security oferă un nivel maxim de protecție pentru computere și date, împotriva virușilor, a troienilor de extorcare, a programelor spion și a hackerilor. Funcția de backup integrată protejează automat datele personale împotriva pierderilor și furtului.

Versiuni și prețuri:

G DATA Total Security este disponibil în variante de la 1PC la 10PC, pentru perioade de timp de la 1 la 3 ani, începând de la 32.73 euro + TVA.

G DATA Internet Security 2018

G DATA Internet Security 2018

G DATA Internet Security oferă protecție cuprinzătoare pentru computere și date personale, împotriva virușilor, troienilor, programelor spyware, spam-ului și hackerilor. Firewall-ul inteligent blochează atacurile hackerilor. 

Versiuni și prețuri:

G DATA Internet Security este disponibil în variante de la 1PC la 10PC, pentru perioade de timp de la 1 la 3 ani, începând de la 23.49 euro + TVA.

G DATA Antivirus 2018

G DATA Antivirus 2018

G DATA Antivirus protejează computerele și datele personale împotriva virușilor, troienilor și programelor spyware. Monitorizarea inteligentă a comportamentului detectează și elimină viruși necunoscuți.

Versiuni și prețuri:

G DATA Antivirus este disponibil în variante de la 1PC la 10PC, pentru perioade de timp de la 1 la 3 ani, începând de la 20.13 euro + TVA.

Caracteristici cheie ale noii generații de soluţii de securitate G DATA 2018

 • Protecție împotriva programelor ransomware și a infracţionalității cibernetice
 • Antivirus cu tehnologie hibrida Close Gap premiată
 • BankGuard pentru securizarea tranzacţiilor bancare și a cumpărăturilor online
 • Exploit Protection pentru a contracara breşele de securitate din programele instalate
 • Backup în Cloud pe servere din Germania (disponibil în G DATA Internet Security și Total Security)
 • Backup automat de date pe suport de date locale sau externe (G DATA Total Security)
 • Protecția împotriva phishingului prin monitorizarea e-mail-ului
 • Modulul AntiSpam filtrează e-mailurile cu publicitare nedorită
 • Control parental pentru folosirea computerului în funcție de vârstă (G DATA Internet Security şi Total Security)
 • Scanarea automată a stick-urilor USB și a unităților hard disk externe
 • Firewall-ul inteligent blochează atacurile hackerilor (G DATA Internet Security şi Total Security)
 • Password Manager pentru date de acces securizate (G DATA Total Security)
 • Controlul accesului blochează dispozitivele neautorizate (G DATA Total Security)
 • Performanță completă a computerului la cel mai înalt nivel de securitate
 • Actualizări de semnături de viruși la interval de o oră
 • Asistență pentru clienți – 24/7/365

Cerințe de sistem: Computere cu Windows 10 / 8.x / 7 cu cel puțin 2 GB RAM (32 și 64 bit)