Acasă IT News G DATA Exploit Protection protejează eficient împotriva atacurilor magazinelor Magento infectate

G DATA Exploit Protection protejează eficient împotriva atacurilor magazinelor Magento infectate

14
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Mii de magazine online ce rulează pe o versiune învechită a platformei de comerţ electronic Magento au fost infectate cu malware încă din 18 Octombrie 2015, potrivit unui raport al companiei de securitate Sucuri.

Magazinele infectate distribuie vizitatorilor kituri exploit, în scopul de a fura datele de autentificare sau de plată. Acesta este cel de-al treilea cel mai mare val de atacuri pe care experţii în securitate de la G Data l-au înregistrat în acest an. Cu toate acestea, atacurile sunt încă în desfășurare. G DATA Exploit Protection, care este integrat în toate soluțiile de securitate G DATA, protejează fiabil utilizatorii împotriva acţiunilor acestui malware.

G DATA