Acasă Antivirus G DATA – „Datele mele rămân în Europa.”

G DATA – „Datele mele rămân în Europa.”

10
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

G DATA – „Datele mele rămân în Europa” – garantat!

Interzicerea software-ului de securitate străin în SUA și Rusia a reaprins discuțiile despre activitățile FSB / KGB și NSA și despre backdoor-urile din software-urile de securitate. Expertul în securitate IT din Germania își demonstrează independența în cea mai recentă campanie.

G DATA - "Datele mele rămân în Europa."

Încrederea între furnizori și clienți este foarte importantă. Acest lucru este valabil mai ales în cazul mediului de astăzi al securităţii IT. Ca societate comerciala germană, G DATA este obligată să respecte legislația germană privind confidențialitatea datelor. Declarația „Datele mele rămân în Europa” depășește acest aspect. Cu discuțiile în curs despre activitățile agențiilor de informații rusești din SUA, precum și despre acțiunile NSA în Europa, are o importanță și mai mare.

Spion vs. Spion: situaţia confuză îi face pe oameni să fie mai atenți

Nu cu mult timp în urmă, SUA au decis că agențiile federale nu vor mai folosi soluții de securitate dezvoltate în Rusia. Autoritățile bănuiau că serviciile de informații ruse ar putea să le folosească pentru a avea acces la sistemele lor. Această decizie nu a făcut ca doar companiile să își regândească strategia, ci și utilizatorii casnici. Cu toate acestea, nu numai furnizorii de securitate IT din Rusia sunt acum obligați să se supună unui control sporit în ceea ce privește confidențialitatea și protecția datelor. Același lucru este valabil și pentru soluțiile americane. Spre deosebire de Germania, companiile nu au niciun temei juridic care să le permită să refuze influența statului. Acestea sunt obligate prin lege să coopereze intens cu agențiile de informații, cum ar fi NSA. Companiile care refuză să facă acest lucru, sunt în pericol de a fi scoase din activitate, aşa cum s-a întamplat în urmă cu câţiva ani cu Lavabit.

Backdoors? Nu, mulţumesc!

G DATA a semnat angajamentul „No Backdoor” al companiei TeleTrust încă din 2011. Compania se angajează astfel să nu includă în programe portiţele de securitate utilizate de agențiile de informații, precum și să nu distribuie sau să redirecționeze datele.

Datele mele rămân în Europa – garantat!

Germania are legi foarte stricte privind protecția datelor și G DATA garantează că le va respecta. Aceste legi sunt în continuare consolidate de Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), care va fi obligatoriu din punct de vedere juridic din 25 mai 2018 pentru toate întreprinderile care operează date în Europa. În esență, GDPR afirmă că stocarea şi colectarea informațiilor de identificare personală (PII) trebuie să fie redusă, iar G DATA îndeplinește deja aceasta cerința. Orice PII stocat, cum ar fi numele și prenumele, precum și datele de telemetrie, cum ar fi detectarea malware-ului pe computerul unui client, au fost reduse la minimul necesar. Asta garantează o protecție maximă a confidențialității tuturor clienților G DATA.

G DATA garantează, în plus, că orice date despre clienți sunt procesate și stocate exclusiv în Europa. Un studiu efectuat de G DATA în rândul IMM-urilor arată că 90% dintre acestea consideră că este „important” sau „foarte important” ca datele să fie stocate în Europa.

G DATA Software AG are sediul în Bochum, Germania. Orașul este unul dintre punctele europene fierbinți pe harta securităţii cibernetice. Primul software antivirus din lume a fost dezvoltat aici, motiv pentru care se afirmă că G DATA este compania inventatoare a software-ului antivirus. Astăzi, peste 500 de angajați se asigură că utilizatorii casnici si companiile sunt în siguranţă în lumea digitală. Ceea ce este unic în industrie, este că cercetarea și dezvoltarea se fac exclusiv în Germania. Suportul și asistența sunt localizate, de asemenea, tot în Bochum – alături de echipele de dezvoltatori.

Rezultatul: recenzii excelente ale clienților.