Acasă Antivirus G DATA Business 14.1: Noua generație de business cu protecție Ransomware integrată

G DATA Business 14.1: Noua generație de business cu protecție Ransomware integrată

7
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Atacurile Ransomware au crescut semnificativ în acest an – troienii folositi pentru răscumpărare, Petna și WannaCry, au demonstrat într-un mod impresionant acest lucru. Companii mari, cum ar fi Maersk și Beiersdorf, au suferit pierderi de ordinul milioanelor. Datorită tehnologiei sale integrate anti-ransomware, noua versiune G DATA Business 14.1 nu lasă nicio șansă malware-ului folosit pentru șantaj și protejează fiabil împotriva amenințărilor necunoscute. Noile soluții business de securitate sunt acum disponibile.

Îmbunătățire datorată tehnologiei Anti-Ransomware

Cu noua generatie de business 14.1, G DATA își extinde capabilităţile soluţiilor de securitate cu tehnologia proactivă împotriva programelor ransomware. Aceasta completează recunoașterea bazată pe comportament cu o tehnologie de generație următoare, care recunoaște și blochează tentativele de criptare într-o etapă timpurie intr-o rețea corporate. Eșecurile operaționale sunt acum de domeniul trecutului prin prevenirea atacurilor ransomware.

O mai bună imagine de ansamblu și administrabilitate

Administratorii IT se confruntă cu provocări majore atunci când vine vorba de protejarea rețelei corporate pe care o administrează. Motivul pentru aceasta este creșterea eterogenității rețelei datorită conectării a tot mai multe dispozitive. Prin urmare, este logic să se utilizeze un sistem de management al politicilor care să permită controlul şi gestionarea dispozitivelor informatice ale angajaților. Cu versiunea 14.1, comenzile dispozitivului pot fi definite cu excepțiile specifice fiecărui utilizator. De exemplu, se pot stabili persoanele care au acces la utilizarea stick-urilor USB, în timp ce alte persoane din companie nu au acest drept.

În acest fel, administratorii IT se pot asigura că malware-ul este ținut departe de rețea, într-un mod eficient. Dacă sunt detectate activități neobișnuite în reţea, managerii IT sunt avertizați imediat.

Datele mele rămân în Europa!

În 2011, G DATA a semnat un angajament cu TeleTrust. Rezultatul: o garanție „fără backdoor”. Compania IT cu sediul în Bochum, Germania, îşi asigură clienţii că nu sunt există breşe în propriile soluţii de securitate, puse la dispoziția serviciilor de informații. G DATA nu lasă deschise ușile din spate, asigurând nu numai cea mai bună protecție posibilă, dar și o protecţie demnă de încredere împotriva amenințărilor din mediul online. Acest aspect este deosebit de important pentru companiile care iau foarte în serios confidențialitatea și viitorul regulament UE privind protecția generală a datelor (EU-GDPR). În plus, G DATA garantează reducerea la minim a colectării datelor cu caracter personal și a informațiilor de telemetrie. Această abordare respectă deja principiul GDPR UE – și mult mai mult: prelucrarea acestor informații și date are loc în Germania.

Overview al G DATA Business Solutions Version 14.1

G DATA Antivirus Business

Această soluție protejează rețelele companiilor împotriva programelor ransomware folosind tehnologii antivirus certificate și premiate.

G DATA Antivirus Business este administrat de pe o consolă centralizată de management și protejează automat toate serverele, stațiile de lucru, notebook-urile și smartphone-urile cu Android și iOS, fără a reduce performanțele.

G DATA Client Security Business

G DATA Client Security Business oferă cea mai bună protecție posibilă pentru datele de orice fel ale companiei. Protecția hibridă integrată combină tehnologiile de securitate bazate pe semnături și proactivitate într-o barieră de netrecut împotriva atacurilor cibernetice, a malware-ului, a programelor exploit, a ransomware-ului, a sabotajului și a furtului de date. În plus, Client Security Business include un firewall și un modul anti-spam.

G DATA Endpoint Protection Business

Datorită G DATA Endpoint Protection Business, companiile beneficiază de multiple niveluri de protecție: protecția hibrid protejează în mod fiabil sistemele informatice împotriva tuturor amenințărilor online și răspunde în mod proactiv noilor amenințări. Pe lângă protecția împotriva malware-ului, un modul anti-spam, protecția integrată anti-exploit și protecția anti-ransomware, soluția de rețea include un manager de politici care permite administratorilor să aplice respectarea politicilor privind utilizarea Internetului, a dispozitivelor și a software-ului.

Cele mai importante caracteristici cheie:

 • Protecție globală, fără afectarea resurselor computerelor, împotriva amenințărilor online, cu securitate stratificată pentru clienții de Windows, Mac și Linux
 • Protecţie împotriva ransomware
 • G DATA Mobile Device Management: Integrarea tuturor dispozitivelor cu Android și iOS cu drepturi de clienţi depline
 • Protejează clienții de vulnerabilitățile din programele software instalate, prin protecția anti-exploit
 • Modul G DATA BankGuard pentru tranzacții sigure de plată online
 • USB Keyboard Guard protejează în mod fiabil clienții împotriva dispozitivelor USB dăunătoare
 • Protecție integrată împotriva spam-urilor și a emailurilor infectate
 • Funcționalitate completă chiar și în afara rețelei, pentru laptopuri sau alte dispozitive mobile de serviciu aflate pe teren
 • Tabloul de bord simplu ce afișează toate informațiile relevante pentru o utilizare mai uşoară
 • Inventariere software și hardware pentru toți clienții – administrare mai ușoară prin afișarea detaliată a inventarului
 • Administrarea de la distanță este posibilă și prin intermediul interfeței web accesibilă de oriunde
 • Filtrul de navigare blochează site-uri care nu se încadrează în rutina zilnică de lucru
 • Opţional: Mail Security cu protecție de e-mail independentă de serverul de e-mail și cu filtru de viruşi și spam
 • Opţional: Network Monitoring pentru monitorizarea completă a infrastructurii, de la imprimantă la server
 • Opţional: Modulul Patch Management, care asigură închiderea vulnerabilităților software în timp real
 • Opţional: Linux Web Security Gateway oferă Web Gateway bazat pe Squid cu protecție completă împotriva virușilor și phishing-ului
 • Opţional: Premium Service & Support include serviciile complete ale specialiștilor G DATA

G DATA Business Solutions pot fi testate gratuit și fără nicio obligație.