Acasă Diverse Fondatorul Facebook este nepotul familiei Ocultei Mondiale, Rockefeller?

Fondatorul Facebook este nepotul familiei Ocultei Mondiale, Rockefeller?

25
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Secretele lui Lovendal, site-ul nr.1 de conspirații din România, are convingerea că Facebook este poate cea mai proastă creație a internetului.

Conform site-ului de conspirații, Facebook este creația CIA-ului și a Pentagonului pentru cea mai mare bază de date despre oameni din lume, fiind un proiect al Agenției pentru Proiecte Avansate în Apărare (Defence Advanced Research Projects Agency – DARPA), care este responsabilă de dezvoltarea tehnologiilor înalte. 

Site-ul de conspirații și spiritualitate one-vibration.com, oferă informații precum că fondatorul Facebook ar putea fi nepotul lui David Rockefeller. Numele adevărat al lui Zuckerberg ar fi Jacob Greenberg și acesta ar fi fost arestat la un moment dat pentru posesie ilegală de droguri.

Precum se știe, familia Rockefeller face parte din oculta mondială. La fel ca și familia Rothschild, care deține 8% din Facebook (prin Jeff Rothschild). Așadar, familiile Rockefeller și Rothschild (familiile lidere ale Ocultei Mondiale) dețin Facebook.

Citește tot articolul aici.