Folosești browserul Firefox? Află ce schimbări radicale au făcut dezvoltatorii lui în noua versiune

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:
Folosit în acest moment de aproape 32% dintre români conform statisticilor site-ului StatCounter, browserul Firefox vine cu schimbări majore odată cu lansarea de către dezvoltatori a noii versiuni.

De fapt, noua interfață grafică inclusă este cea care probabil va crea ceva confuzii printre utilizatori. Dezvoltatorii au avut intenția schimbării radicale a browserului Firefox încă de la versiunea 25, dar debutul a fost făcut abia acum, odată cu lansarea versiunii cu numărul 29. 

Interfața Australis, adoptată acum de Mozilla, se depărtează din ce în ce mai mult de aspectul tradițional al browser-ului Firefox, asemănându-se acum cu cea a browserului Google Chrome. Noile trăsături pe care creatorii lui i le-au adăugat vor da posibilitatea utilizatorului să-și configureze singur browserul, așa cum dorește el, scrie The Mozilla Blog. Noua versiune reprezintă un pas înainte făcut tocmai în această direcție.


Practic, cei care preferă Firefox în locul altor browsere, pot adăuga orice caracteristică sau serviciu în el. Sincronizarea între mai multe dispozitive mobile este un alt element caracteristic noii versiuni. În plus, opțiunile nefolosite din meniu sunt ascunse și nu vor ocupa degeaba spațiul disponibil.
Jonathan Nightingale, vicepreședintele organizației Firefox, spune că schimbările sunt printre cele mai mari făcute în ultimul timp. Nu în ultimul rând, informațiile stocate de utilizator vor rămâne întotdeauna în siguranță, ne asigură el.

Descărcați Firefox 29 de aici.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.