Flash Score – Aplicația pentru pasionații de sport cu scoruri în timp real

Ești pasionat de fotbal sau de alte sporturi și vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu?

Dacă ești pasionat de fotbal sau de alte sporturi și vrei să știi tot ce se întâmplă în acest domeniu, sunt destule aplicații pentru dispozitivele mobile care te pot ține la curent cu cele mai importante meciuri și evenimente.

FlashScore, poate cea mai bună aplicație de acest gen,  oferă rezultate în timp real din peste 26 sporturi și 3.000 de campionate și competiții din toată lumea, fiind una dintre puținele aplicații care au disponibile și o versiune în limba română.


Până în prezent, în țara noastră, ea a ajuns la peste 70.000 de descărcări în magazinul Apple si peste 250.000 în Google Play Store, potrivit informațiilor obținute de Ziare.com de la producător. Versiunea în limba română a FlashScore a fost realizată de compania cu același nume, care are sediul în Cehia, în colaborare cu un IT-ist român, Andrei Vădan.Aplicația oferă:

 • rezultate din fotbal, hochei, tenis și încă 23 de sporturi;
 • secțiune LIVE unde utilizatorii pot urmări doar meciurile pentru sportul selectat;
 • statistici live ale meciurilor din 7 sporturi;
 • secțiune “Meciurile Mele”, unde utilizatorii pot primi notificări doar pentru meciurile selectate;
 • clasamente detaliate și tablouri competiționale pentru toate sporturile disponibile;
 • statistici cuprinzătoare pentru meciurile de fotbal – echipe de start, marcatori, cartonașe și schimbări;
 • scor în timp real și detalii importante din meciuri din alte sporturi, cum ar fi scorul punct cu punct pentru meciurile de tenis.

Ce sporturi și competiții cuprinde:

 • fotbal: România Liga 1, Liga Campionilor, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie și încă alte peste 900 de campionate și cupe;

 • hochei: NHL, KHL și alte peste 100 de competiții;

 • tenis: ATP, turnee WTA, Challenger, competiții ITF, Cupa Davis, Cupa Fed;

 • baschet: NBA, Euroliga și alte peste 100 de competiții de baschet;

 • alte sporturi: handbal, volei, fotbal american, golf, fotbal australian, badminton, bandy, volei pe plajă, box, floorball, futsal, cricket, MMA, netball, fotbal pe plajă, hochei pe iarbă, rugby, rugby league, snooker, tenis de masă, darts, polo.

Alte aplicații cu scoruri în timp real

365Scores este disponibilă în limba română și pune la dispoziție actualizări în timp real de la echipele și ligile preferate, acoperind 7 sporturi (fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, baseball, volei și fotbal american). De asemenea, ea furnizează și știri din mai multe publicații locale, precum și videoclipuri cu golurile înscrise.

Goal Live Scores este o aplicație similară, care însă oferă informații actualizate în timp real din peste 750 de competiții și are o funcție care arată prognoze privind scorul meciurilor viitoare.

La rândul său, LiveScore este axată mai mult pe fotbal. Ea permite utilizatorilor să țină pasul cu peste 1.000 de meciuri în fiecare săptămână, oferind informații detaliate despre echipe și desfășurarea jocului. Aplicația mai furnizează și date despre competiții de baschet, tenis, hochei pe gheață și crichet.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

3 comentarii la „Flash Score – Aplicația pentru pasionații de sport cu scoruri în timp real

 1. pentru pasionatii de fotbal, recomand si Forza Soccer. Notificari in timp real cu evenimentele importante din campionatele preferate, 🙂

 2. pentru pasionatii de fotbal, recomand si Forza Soccer. Notificari in timp real cu evenimentele importante din campionatele preferate, 🙂

 3. pentru pasionatii de fotbal, recomand si Forza Soccer. Notificari in timp real cu evenimentele importante din campionatele preferate, 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.