FIFA 17 s-a lansat și în România!

După ce în urmă cu două zile a fost lansat pe piața din Statele Unite și Canada, de astăzi FIFA 17 este disponibil în Europa și Marea Britanie. În România, FIFA 17 pentru platforma PC este de aproximativ 190 lei și depășește 300 de lei dacă utilizatorii vor să încerce jocul pe PlayStation 4.

Câteva noutăți în FIFA 17:

  • Messi nu mai este pe copertă după ce a refuzat să mai semneze un nou contract cu EA SPORTS. În locul acestuia apare Marco Reus, jucătorul Borussiei Dortmund.
  • Cristianno Ronaldo (rating 94) l-a devansat pe Messi (rating 93) în topul celor mai bine configurați jucători, după ce argentinianul a fost în capul listei 7 ani la rând. Podiumul este completat de Neymar (92).
  • The Journey – Povestea lui Alex Hunter. Pasionații simulatorului au la dispoziție un nou mod de joc, în care pot vedea cum decurge cariera unui tânăr fotbalist pentru a ajunge pe culmile succesului. La dispoziția utilizatorilor stă un personaj fictiv pe nume Alex Hunter, care vrea să-și facă o carieră la un club din Premier League.
  • Îmbunătățiri la gameplay. În această ediție a jocului, factorii psihologici ai unui jucător vor determina evoluția acestuia în teren, conform cu realitatea. De asemenea, creatorii au adus îmbunătățiri la execuțiile fazelor fixe și noi skill-uri pentru faza de atac.

Disponibil pentru toate platformele, FIFA 17 poate fi cumpărat de aici.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.