⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

YOXO - ABONAMENT DE MOBIL 100% DIGITAL, LA PREȚ MINIMAL :-)

Felicitaro, aplicația prin care poți trimite cărți poștale de pe telefonul mobil

Felicitaro este un serviciu prin care se livrează cărţi poştale personalizate din orice colţ al lumii. Unde ajung? În cutia poștală a oamenilor din România sau orice altă țară.

Fondatorul aplicaţiei Felicitaro este Florin Blejan, care a investit 15.000 euro în Felicitaro. Dezvoltarea aplicaţiei a durat 8 luni, iar la implementarea acestui proiect au lucrat 9 oameni.

Durează doar 30 de secunde să faci pe cineva să zâmbească: fotografiază, scrie mesajul, semnează şi trimite. Pentru doar 8 lei poţi trimite o carte poştală pe hârtie de înaltă calitate ce poate fi livrată în orice localitate din țară. În plus, cartea poștală va fi trimisă într-un plic pentru protejarea datelor personale şi confidenţialitatea mesajului.

Cum funcționează? Nimic mai simplu: faci o fotografie sau alegi una din albumul telefonului, adaugi un mesaj, semnezi cartea poştală cu degetul, adaugi unul sau mai mulţi destinatari şi apoi trimiţi. Odată trimisă cartea poştală din aplicaţie, aceasta este printată la tipografie pe hartie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi, împlicuită şi expediată către destinatar. Timpul de livrare  este de cel mult două zile lucrătoare pe tot teritoriul României.

“Ideea aplicației mi-a venit gândindu-mă la ruptura tehnologică dintre generații. Noi, tinerii, suntem tot timpul cu smartphone-ul în mână, în timp ce bunicii noştri, chiar şi părinţii noştri sunt rupţi de comunicarea digitală. Am dat startul acestei aplicaţii încercând să fac un produs care să mă reprezinte şi nu unul strict comercial. Sper că bunicii noștri vor zâmbi mai des, că legăturile dintre tineri și părinții lor vor fi mai strânse și că aminitirile vacanțelor vor putea fi regăsite în geamul unei biblioteci sau ferestre”, a declarat Florin Blejan, fondatorul aplicaţiei Felicitaro.


Toţi utilizatorii de smartphone pot downloada gratuit aplicaţia de pe Appstore şi GooglePlay.

Sursa: Capital.ro
Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.