1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Facebook Messenger se va transforma

Facebook Messenger se va transforma

​Facebook a anunțat la conferința F8 planuri mari pentru aplicația de chat Messenger care acum are 600 de milioane de utilizatori și e văzută ca un motor de creștere pentru întreaga rețea socială.


Messenger devine o platformă pe care dezvoltatorii sunt invitați să creeze diverse aplicații foto, video, dar și de shopping. În plus, va exista o variantă Messenger Business prin care clienții sunt invitați să intre în contact cu companiile de la care cumpără. Riscul dezvoltării Messenger ține de faptul că aplicația poate deveni prea încărcată cu diverse elemente care vor enerva userii.

Facebook a anunțat că prin Messenger vor putea fi făcute transferuri de bani, se vor putea trimite felicitări electronice, diverse GIF-uri, toate tipurile de video și audio. În plus, practic utilizatorii vor putea descărca diverse aplicații prin intermediul Messenger și pot vedea în alte aplicații cine le scrie pe Messenger, putând să și răspundă din acea aplicație. 

Însă cel mai îndrăzneț plan este Business on Messenger, un serviciu asociat prin care clienții pot intra în legătură cu companiile de la care cumpără produse sau servicii.Mai exact, clientul ar putea vedea în ce stadiu este livrarea unui  produs comandat sau poate să returneze un produs sau să vină cu întrebări suplimentare despre serviciile dorite. 

Succesul aplicației va depinde însă de cât de dornici sunt utilizatorii să folosească Facebook pentru lucruri serioase precum online shopping, în condițiile în care rețeaua e în general privită ca un loc unde porți discuții amicale cu prietenii și vizionezi clipuri amuzante sau șocante.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *