F-Secure SAFE 2020 – Licență gratuită 6 luni de zile

Lansat în septembrie 2014, F-Secure SAFE este soluția simplă pentru a proteja toate dispozitivele tale (PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri, tablete). Punând accent pe protejarea utilizatorilor și a activității lor online de zi cu zi, produsul conține cele mai recente tehnologii pentru a proteja conținutul de pe computer, când sunt făcute plăți sau cumpărături online. F-Secure SAFE protejează toate dispozitivele împotriva malware-ului, hackerilor și împotriva furtului de identitate.

F-Secure SAFE 2020 - Licență gratuită 6 luni de zile

Pentru a obține un abonament gratuit timp de 6 luni de zile pentru F-Secure SAFE (abonamentul poate fi folosit pentru maxim 5 dispozitive), urmați acești pași:

1. Accesați această pagină.

2. Finalizați procesul de înregistrare prin completarea formularului – introduceți numele, prenumele, adresa de e-mail și o parolă. Apăsați butonul “Create account” pentru a crea un cont.

3. Confirmați înregistrarea făcând clic pe link-ul de activare la primirea e-mailului.

4. Accesați pagina contului și adăugați dispozitivul.

5. Selectați “Install” pentru a instala F-Secure SAFE pe dispozitivul ales (Windows, Mac, dispozitive mobile cu Android, iPhone și iPad).

NOTĂ: Pentru a obține o licență F-Secure SAFE trebuie să utilizați un VPN cu o adresă IP din Regatul Unit. Ca și VPN, recomand CyberGhost VPN sau NordVPN, dar puteți folosi și Browsec VPN (pentru Firefox descărcați de aici) sau Hola Free VPN Proxy Unblocker. Puteți folosi și Temp Mail (cu Temp Mail puteți genera instantaneu o adresă de e-mail temporară de unică folosință). Nu dezactivați VPN-ul până nu activați produsul, altfel veți obține abonament pentru o lună de zile.

F-Secure SAFE 2020 - Licență gratuită 6 luni de zile

 

7 comentarii

  1. Filauro Marian

    30 de zile

  2. E pentru 365 zile /5 dispozitive , cei ce ati primit 30 zile de evaluare, probabil nu ati procedat corect.

  3. UnitedBrasil

    PROGRAME GRATUITE PC, Will there be another G Data contest or donation here on the page? Thank you

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.