Home / Security / F-Secure SAFE 2019 – Licență gratuită 1 an de zile

F-Secure SAFE 2019 – Licență gratuită 1 an de zile

Lansat în septembrie 2014, F-Secure SAFE este soluția simplă pentru a proteja toate dispozitivele tale (PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri, tablete). Punând accent pe protejarea utilizatorilor și a activității lor online de zi cu zi, produsul conține cele mai recente tehnologii pentru a proteja conținutul de pe computer, când sunt făcute plăți sau cumpărături online. F-Secure SAFE protejează toate dispozitivele împotriva malware-ului, hackerilor și împotriva furtului de identitate.

F-Secure SAFE 2019 - Licență gratuită 1 an de zile

Pentru a obține un abonament gratuit timp de 1 an de zile pentru F-Secure SAFE (abonamentul poate fi folosit pentru maxim 5 dispozitive), urmați acești pași:

1. Accesați pagina promoției

2. Finalizați procesul de înregistrare prin completarea formularului – introduceți numele, prenumele, adresa de e-mail și o parolă. Apăsați butonul “Create account” pentru a crea un cont.

3. Confirmați înregistrarea făcând clic pe link-ul de activare la primirea e-mailului.

4. Pe pagina https://mysafe.f-secure.com/login selectați o țară pentru a activa interfața programului (de preferat țara de origine).

5. Selectați “Install” pentru a instala F-Secure SAFE pe dispozitivul ales (Windows, Mac, dispozitive mobile cu Android, iPhone și iPad).

NOTĂ: Pentru a obține o licență F-Secure SAFE, trebuie să utilizați un VPN cu o adresă IP din Regatul Unit. Nu dezactivați VPN-ul până nu activați produsul, altfel veți obține abonament pentru o lună de zile.

F-Secure SAFE 2019 - Licență gratuită 1 an de zile

CITEȘTE ȘI

Steganos Privacy Suite 19 (Promoție nouă – Licență gratuită)

Steganos Privacy Suite este un program ce îți oferă intimitate online sau offline atunci când …

4 comments

  1. E pentru 365 zile /5 dispozitive , cei ce ati primit 30 zile de evaluare, probabil nu ati procedat corect.

  2. UnitedBrasil

    PROGRAME GRATUITE PC, Will there be another G Data contest or donation here on the page? Thank you