F-Secure SAFE 2019 – Licență gratuită 1 an de zile

Lansat în septembrie 2014, F-Secure SAFE este soluția simplă pentru a proteja toate dispozitivele tale (PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri, tablete). Punând accent pe protejarea utilizatorilor și a activității lor online de zi cu zi, produsul conține cele mai recente tehnologii pentru a proteja conținutul de pe computer, când sunt făcute plăți sau cumpărături online. F-Secure SAFE protejează toate dispozitivele împotriva malware-ului, hackerilor și împotriva furtului de identitate.

F-Secure SAFE 2019 - Licență gratuită 1 an de zile

Pentru a obține un abonament gratuit timp de 1 an de zile pentru F-Secure SAFE (abonamentul poate fi folosit pentru maxim 5 dispozitive), urmați acești pași:

1. Accesați paginile promoției (aici sau aici).

2. Finalizați procesul de înregistrare prin completarea formularului – introduceți numele, prenumele, adresa de e-mail și o parolă. Apăsați butonul “Create account” pentru a crea un cont.

3. Confirmați înregistrarea făcând clic pe link-ul de activare la primirea e-mailului.

4. Pe pagina https://mysafe.f-secure.com/login selectați o țară pentru a activa interfața programului (de preferat țara de origine).

5. Selectați “Install” pentru a instala F-Secure SAFE pe dispozitivul ales (Windows, Mac, dispozitive mobile cu Android, iPhone și iPad).

Altă promoție

1. Accesați pagina promoției (licență 6 luni de zile pentru 3 dispozitive)

2. Finalizați procesul de înregistrare prin completarea formularului – introduceți numele, prenumele, adresa de e-mail și o parolă. Apăsați butonul “Create account” pentru a crea un cont.

3. Conectați-vă la contul dvs. F-Secure, apoi dați clic pe fila “Adăugați dispozitivul”.

4. Selectați tipul dispozitivului: Desktop (Windows sau Mac), Tabletă (Android sau iPad), Telefon (Android, iOS sau Windows Phone).

5. Descărcați programul de instalare online și rulați-l pentru a finaliza procesul de instalare.

NOTĂ: Pentru a obține o licență F-Secure SAFE trebuie să utilizați un VPN cu o adresă IP din Regatul Unit (pentru toate promoțiile). Ca și VPN, recomand CyberGhost VPN sau NordVPN, dar puteți folosi și Browsec VPN (pentru Firefox descărcați de aici). Nu dezactivați VPN-ul până nu activați produsul, altfel veți obține abonament pentru o lună de zile.

F-Secure SAFE 2019 - Licență gratuită 1 an de zile

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

6 Răspunsuri

  1. Filauro Marian spune:

    30 de zile

  2. virus2009 spune:

    E pentru 365 zile /5 dispozitive , cei ce ati primit 30 zile de evaluare, probabil nu ati procedat corect.

  3. UnitedBrasil spune:

    PROGRAME GRATUITE PC, Will there be another G Data contest or donation here on the page? Thank you

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.