Acasă Security F-Secure Radar, soluție pentru scanarea vulnerabilităților din rețea

F-Secure Radar, soluție pentru scanarea vulnerabilităților din rețea

2

F-Secure Radar – cel mai nou produs F-Secure – se găsește de acum și pe piața românească. F-Secure Radar este soluția care te ajută să fii în conformitate cu GDPR, Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale, ce urmează să fie aplicat din 25 mai 2018.

F-Secure Radar, soluție pentru scanarea vulnerabilităților din rețea

F-Secure Radar este o soluție de management al vulnerabilității și de scanare de securitate care dă business-ului dumneavoastră instrumentele necesare pentru a controla și gestiona riscurile de securitate IT din mediul rețelei dumneavoastră de afaceri. Produsul este construit astfel încât să protejeze micile și marile afaceri și să remedieze vulnerabilitățile cunoscute în orice platformă sau aplicație web.

Folosind o interfață browser-based simplă și inovativă, Radar vă permite să gestionați scanările de vulnerabilitate, precum și programele de raportare și scanare. Cu Radar, scanările de vulnerabilitate pot fi efectuate pe stațiile de lucru, servere, echipamente de rețea și aplicații web. Când se detectează vulnerabilități, se pot genera rapoarte personalizate pentru a vă ajuta să identificați problemele și să planificați viitorii pași.

Ca soluție de scanare și gestionare a vulnerabilității, F-Secure Radar urmărește 5 etape pentru a asigura activitățile rețelei dvs de afaceri. Fluxul constă în următoarele etape:

  • Discovery Radar detectează și localizează toate sistemele din rețeaua dvs.
  • Motoarele de scanare ale Scanning Radar vizează toate sistemele identificate în vederea detectării vulnerabilităților.
  • Management – rezultatele scanărilor pot fi vizualizate și gestionate, prin prioritizarea și atribuirea sarcinilor de remediere.
  • Reporting – pot fi generate rapoarte personalizate.
  • Verification – această etapă implică sisteme de re-scanare, manuală sau de rutină, pentru a asigura implementarea corectă a soluțiilor.

Mai multe informații despre F-Secure Radar găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.