F-Secure Internet Security este cel mai important produs din noul portofoliu de soluții lansate recent de către F-Secure. Punând accent pe protejarea utilizatorilor și a activitații lor online de zi cu zi, noile produse destinate utilizatorilor de retail lansate de către F-Secure conțin cele mai recente tehnologii care îți vor proteja conținutul de pe computer și te vor proteja atunci când navighezi pe internet, faci plăți sau cumpărături online.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

F-Secure Internet Security vine cu noi caracteristici, precum modulul îmbunătățit de Banking Protection, protecție pentru profilul tău de Facebook, cea mai nouă tehnologie care te protejează de exploit-uri și atacuri zero day și multe altele, toate într-o interfață redesenată.

“Ultimele îmbunătățiri aduse suitei de produse de securitate vin în întâmpinarea cerințelor consumatorilor din zilele noastre”, spune Perttu Tynkkynen, Director Consumer Sales și Marketing la F-Secure. “F-Secure Internet Security a fost distins deja în acest an cu premiul pentru cea mai bună protecție din lume*, dar nu trebuie să ne oprim aici. Trebuie să fim în continuare cu un pas înaintea amenințărilor de securitate, și cu aceasta ultimă versiune continuăm să facem exact acest lucru.”

Cea mai întâlnită modalitate prin care un utilizator normal este atacat online o reprezintă exploit-urile web: utilizatorul este păcălit să viziteze un website compromis sau infectat. F-Secure Internet Security pune accent pe protejarea activitaților online de zi cu zi și pe detectarea exploit-urilor care țintesc vulnerabilitățile din browser-ul de navigare și a altor aplicații des folosite.

Protecție sporită pentru banking și mult mai mult

85% dintre persoane fac online banking de pe computer**, dar criminalii informatici urmăresc traseul banilor, furând din computer conturi bancare prin intermediul troienilor bancari. Cu ajutorul modului Banking Protection din F-Secure Internet Security, utilizatorii pot fi siguri că tranzacțiile lor bancare sunt sigure și private. Banking Protection ridică nivelul de securitate în timpul sesiunilor de online banking pentru a oferi o protecție sporită.

Conform unui studiu efectuat recent de către F-Secure, 57% dintre utilizatorii globali sunt îngrijorați de lipsa unor setări adecvate de securitate și intimitate pe Facebook, în timp ce 20% dintre utilizatorii Facebook nu știu să își configureze setările personale. ** 

Noul Safe Profile oferă utilizatorilor Facebook posibilitatea de a-și configura nivelul de securitate așa cum doresc. Acesta scanează profilul și arată care informații de pe profil sunt publice, ajutând la o mai bună protejare a informațiilor și a conținutului. Chiar și persoanele care și-au configurat deja setările de confidențialitate pot folosi aplicația pentru a afla dacă au omis anumite aspecte.

Tehnologie de top pentru protecția împotriva exploit-urilor

Noul F-Secure Internet Security conține DeepGuard 5, cea mai puternică formă de protecție împotriva amenințărilor malware de tip zero day. Exploit-urile reprezintă una dintre cele mai des întâlnite forme de răspândire a infecțiilor în zilele noastre, iar DeepGuard 5 este creat special pentru a le bloca. DeepGuard 5 monitorizează procesele programelor care sunt cel mai des atacate prin exploit-uri și blochează orice comportament care ar putea indica o tentativă de exploit. 

În mod tradițional, după ce o vulnerabilitate este exploatată, soluția de securitate o blochează, în timp ce DeepGuard 5 oferă o protecție bază pe analiza comportamentală, care asigură o mai bună acoperire a vulnerabilitaților care nu sunt întotdeauna cunoscute, cum ar zi atacurile zero day.

Parte dintr-o suita completa de securitate

Suita completă de produse de securitate F-Secure 2014 include:

Internet Security

Internet Security + Mobile Security

*F-Secure Internet Security 2013 a primit premiul ” Best Protection 2012” din partea institutului AV-TEST, www.av-test.org, în februarie 2013
**Studiul ”F-Secure Digital Lifestyle Survey 2013” a intervievat 6000 de abonați de internet broadband cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, din 15 țări: Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Suedia, Finlanda, Polonia, SUA, Brazilia, Chile, Columbia, Australia și Malaezia. Studiul a fost realizat de către Gfk în aprilie 2013.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.