F-Secure Freedome VPN (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

Aplicația de securitate F-Secure Freedome VPN este concepută special pentru oferirea protecției smartphone-ului sau tabletei personale, indiferent dacă dispozitivul folosește sistemul de operare Android sau iOS.

Utilizatorii acestei aplicații vor beneficia de o conexiune securizată privată, lucru posibil în esenţă prin intermediul unui “tunel” privat. Odată cu activarea lui (prin atingerea unui singur buton), aplicația F-Secure Freedome VPN va ascunde ip-ul real, comunicațiile și conexiunile devenind criptate, putând astfel descărca și naviga pe net în siguranță și în anonimitate, pericolul de infectare fiind redus ulterior în totalitate (blochează site-urile și aplicațiile malițioase). De asemenea, aplicația permite setarea uneia din locațiile virtuale disponibile.

Pentru o perioadă limitată, compania de securitate F-Secure oferă utilizatorilor o versiune trial 1 an de zile pentru această aplicație premiată. După instalare (Android sau iOS), apăsați butonul “Subscription”, apoi “Have a code?” și introduceți codul k4kc4m.


Pagina promoției.


Continuă lectura

AnteriorUrmător

Un comentariu la „F-Secure Freedome VPN (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.