F-Secure a achiziționat Little Flocker, o aplicație de securitate pentru Mac

Compania de securitate cibernetică F-Secure a achiziționat Little Flocker, o aplicație de securitate dedicată laptopurilor Mac.

F-Secure a achiziționat Little Flocker, o aplicație de securitate pentru Mac

Compania de securitate cibernetică F-Secure a achiziționat Little Flocker, o aplicație de analiză a comportamentului utilizatorului pentru laptopuri și computere Mac. Aplicația a fost dezvoltată de un expert în criminalistică și cercetător în securitate, Jonathan Zdziarski, care s-a alăturat Apple luna trecută, scrie macrumors.com

F-Secure a anunțat că această aplicație va fi integrată într-un nou produs de securitate numit XFENCE.

Little Flocker protejează computerele Mac cu ajutorul analizei comportamentului, monitorizând aplicațiile, fișierele confidențiale și resursele sistemului. De asemenea, blochează și ransomware-ul, conform unui comunicat al companiei.

F-Secure a spus că „mitul” că laptopurile sau computerele Mac nu au nevoie de protecție împotriva ramsomware și a altor malware dispare deoarece acestea sunt populare printre angajații cu vechime și cu funcții de conducere din companii și alte ținte care sunt valoroase pentru hackeri. Prin achiziționarea Little Flocker, compania spune că speră să îmbunătățească capacitățile de securitate cibernetică și detecția atacurilor ce vizează vulnerabilități nedescoperite deja.

Pentru companii, tehnologia Little Flocker va fi combinată cu securitatea cloud-ului de la F-Secure și Protection Service for Business, o soluție de securitate care are un computer central administrat, securitate pentru server și dispozitive mobile cu administrarea integrată a patch-urilor și a dispozitivelor respective, scrie techcrunch.com

Little Flocker va face parte și din F-Secure Safe. Ca unealtă redenumită XFENCE, va putea fi descărcată de utilizatori în versiunea beta în curând de pe site-ul F-Secure.

Sursa

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.