Exeone System Navigator 2014 (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

System Navigator vă oferă cel mai puternic sistem de administrare a fișierelor de pe piață. Datorită unui număr mare de opțiuni, dumneavoastră aveți posibilitatea de a crea mai multe tipuri de fișiere, să stergeți fișiere, să le copiați într-un clipboard, să le mutati între foldere și partiții din PC, puteți să le redenumiți și să montați imagini de fișiere pentru a fi vizualizate sau scrise prin System Navigator.Cu o interfață ușor de înțeles și folosit, aveți acces  la toate fișierele dumneavoastră, listate după criteriile selectate de dumneavoastră. De asemenea, aveți posibilitatea de a efectua căutări generale sau avansate pe multiple criterii cu ajutorul unui sistem de control ușor de folosit și plăcut.


Acum puteți să partajați poze via Facebook sau Flickr prin System Navigator cu doar câteva click-uri. Selectați pozele sau albumele și doar faceti click pe „Share” din toolbar.

System Navigator vine cu un instrument de arhivare foarte puternic. Asta înseamnă că dumneavoastră puteți să vă organizați și să arhivați cu usurință fișierele selectate pentru a mări spațiul. Aveți posibilitatea de a alege dintre formate cunoscute, cum ar fi 7z, Zip, Rar, Tar, Cab sau multe altele. Cu System Navigator aveți la dispoziție și opțiunea de criptare pentru un plus de securitate.


Printr-o promoție limitată, puteți avea acest program cu licență gratuită 1 an de zile. 
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.