IObit oferă o promoție specială pentru vizitatorii acestui blog. Pentru o perioadă limitată de timp, la achiziționarea noului produs IObit Advanced SystemCare 12 PRO, obțineți o reducere de 85%

Advanced SystemCare a fost conceput pentru a vă oferi o soluție de ultimă oră pentru a crește viteza computerului dvs. și pentru a-l păstra în starea de funcționare la performanță maximă, toate acestea prin repararea minuțioasă a erorilor de registre, curățarea de fișierele junk, problemele legate de confidențialitate, vulnerabilitate, defragmentarea hard diskului, creșterea vitezei conexiunii la internet și multe alte instrumente eficiente de sistem și securitate.

Noul Advanced SystemCare 12 vine cu o interfață nouă și atrăgătoare (personalizabilă), are incluse noi funcții importante, oferă o scanare îmbunătățită față de versiunea anterioară, se încarcă mai rapid și este foarte ușor de folosit.

NOTĂ: La achiziționarea IObit Advanced SystemCare PRO 12 veți primi gratuit și programele AMC Security PRO 5.9 (pentru dispozitivul Android), Smart Defrag PRO 6 și Uninstaller PRO 8.

Pentru a beneficia de ofertă, accesați aici. Oferta este limitată!

(EXCLUSIV) SUPER OFERTĂ: 85% reducere la achiziționarea noului produs IObit Advanced SystemCare 12 PRO

DISTRIBUIE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.