FLASH DEALS

(EXCLUSIV) Mondly Premium – 50% reducere (abonament 12 luni, 1 limbă)

Creată în 2013 de frații Alexandru și Tudor Iliescu și lansată în 2014, Mondly este una dintre cele mai bine cotate aplicații de limbi străine la nivel mondial. La șapte ani de la lansare, cei peste 70 de milioane de utilizatori Mondly se bucură de un serviciu unic pe piață care, pe lângă aplicația de bază, oferă și module de învățare în realitatea virtuală și augmentată.

Premiată de Facebook, Google și Apple, Mondly Languages are un mare succes pe piața internațională. Compania ATi Studios, cea care a dezvoltat celebra aplicaţie, are cea mai mare cotă de piaţă în Nord-Vestul Europei, în ţări ca Germania, Elveţia, dar mai ales în ţările din Peninsula Scandinavă.

În Danemarca, aproape 7% din populaţia ţării a descărcat una din aplicaţiile Mondly. De asemenea, în Finlanda, ţara recunoscută ca numărul unu în educaţie la nivel mondial, Mondly ocupă constant primele locuri în această categorie.

(EXCLUSIV) Mondly Premium - 50% reducere (abonament 12 luni, 1 limbă)

Aplicații dezvoltate de ATi Studios:

 1. Mondly Languages este o aplicație pentru învățare a limbilor străine care integrează tehnologii de recunoaștere vocală pentru a ajuta utilizatorii să învețe oricare dintre cele 41 de limbi oferite
 2. MondlyKids este o aplicație pentru învățare a limbilor străine destinată copiilor. 
 3. MondlyVR este o aplicație pentru învățare a limbilor străine în realitatea virtuală disponibilă pe Daydream, Carton VR și Samsung Gear VR.
 4. MondlyAR are la bază un avatar „profesor” care generează obiecte virtuale – planete, animale, instrumente muzicale, etc. – drept materiale didactice, antrenează utilizatorul în conversații și oferă feedback instant pentru pronunție folosind tehnologia chatbot cu recunoaștere vocală.

În 2017 a primit premiul FbStart “App of the Year”, oferit de către Facebook. Atât Mondly Languages cât și MondlyKids au fost desemnate în 2017  “Editors’ Choice (Google Play). Aplicația Mondly Languages a fost numită în 2019 “Best New App” de către Apple. Compania brașoveană a încheiat în 2020 un parteneriat inedit cu Oxford University Press, cea mai mare editură universitară din lume. Rezultatele impresionante de până acum au propulsat aplicația Mondly Languages pe locul 2 în topul european al celor mai descărcate aplicații pentru învățarea limbilor străine și pe locul 3 în lume.

Anul trecut, compania brașoveană a pus accent pe dezvoltare pentru a răspunde nevoilor unei piețe mai largi de consumatori. În acest sens, a lansat opt limbi noi în aplicație – printre care și latina -, ajungând la un palmares impresionant de 41 de limbi. Mai mult, a devenit partener oficial PlayStation pentru a face disponibilă aplicația Mondly VR și pe platforma PlayStation VR și a lansat Mondly și pe Huawei AppGallery.

Pentru cine este recomandat Mondly:

 • pentru cei care vor să învețe limbi noi cu ajutorul calculatorului, smartphone-ului sau tabletei
 • pentru cei care vor să învețe o limbă nouă folosindu-se de limba română ca punct de pornire
 • pentru cei care nu au timp pentru lecții lungi, dar vor să învețe o limbă nouă în timpul liber

OFERTĂ EXCLUSIVĂ

Prin amabilitatea celor de la ATi Studios (startup-ul brașovean care a lansat Mondly) puteți achiziționa Mondly Premium (abonament 12 luni, 1 limbă) cu o reducere de 50% de aici:

⚡⚡⚡ OFERTĂ SPECIALĂ MONDLY

Dacă îți cumperi un abonament Mondly, primești acces la mult mai multe lucruri:

 • până la 41 de limbi de învățat din limba ta maternă (Afrikaans, Arabic, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Persian, Polish, Brazilian Portuguese, European Portuguese, Romanian, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Bengali, Catalan, Latin, Latvian, Lithuanian, Slovak, Tagalog, Urdu).
 • peste 250 de lecții organizate pe subiecte
 • Lecții de gramatică, vocabular și tabele de conjugare pentru a vă îmbunătăți abilitățile gramaticale
 • peste 2100 lecții zilnice, teste săptămânale și competiții lunare
 • Lecții hands-free, disponibile pentru utilizatorii iOS
 • 108 teste diferite în limba engleză cu conținut de la Oxford University Press, ce cuprind peste 3.500 de întrebări
 • Învățați pronunția cu ajutorul a 50+ conversații reale și simulate între vorbitori nativi
 • Recunoașterea vorbirii ce te ajută cu pronunția
 • Învățați pronunția de la vorbitorii nativi
 • Acces gratuit la aplicația Mondly Kids (învățarea limbii pentru copii) și aplicația Mondly AR (cursuri exclusive în Realitate Augmentată: https://youtu.be/KmSN3-KG6cg)
 • Disponibil pentru orice dispozitiv
 • Statistici personale și valori de progres din tabloul de bord

⚡⚡⚡ Mondly Premium (abonament 1 lună, 1 limbă) – 20% reducere

⚡⚡⚡ Mondly Sale

Pentru cei interesați, Mondly Premium poate fi achiziționat cu o reducere de 90% (1 an, toate cele 41 de limbi) de aici:

Mondly Sale (ENGLISH)

Mondly Sale (GERMAN)

Mondly Sale (DUTCH)

Mondly Sale (FRENCH)

Mondly Sale (ITALIAN)

Mondly Sale (SPANISH)

Mondly Sale (BRAZILIAN PORTUGUESE)

Mondly Sale (SWEDISH)

Mondly Sale (FINNISH)

Mondly Sale (DANISH)

Mondly Sale (NORWEGIAN)

Mondly Sale (HUNGARIAN)

Mondly Sale (TURKISH)

Mondly Sale (RUSSIAN)

Mondly Sale (CHINESE)

Mondly Sale (JAPANESE)

Mondly Sale (ARABIC)

Mondly Sale (ROMANIAN)

NOTĂ: Oferta este limitată.

⚡ mondlyWORKSViitorul software-ului de învățare a limbilor străine pentru companii

(EXCLUSIV) Mondly Premium - 50% reducere (abonament 12 luni, 1 limbă)