1. Home
  2. /
  3. Teste Comparative
  4. /
  5. ESET Smart Security 8 s-a remarcat drept singurul produs de securitate care a obținut un scor de 100% în testul de auto protecție AV-TEST pe luna octombrie 2014

Software Big Sale - Up to 62% OFF

ESET Smart Security 8 s-a remarcat drept singurul produs de securitate care a obținut un scor de 100% în testul de auto protecție AV-TEST pe luna octombrie 2014

ESET, pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită vreme de peste două decenii, a ocupat o poziție de top în testul de Auto-protecție derulat de către AV-Test. Organizația independentă de testare s-a concentrat pe capacitățile de auto-protecție ale suitelor de securitate, iar ESET Smart Security 8 a fost singurul produs care a obținut scorul perfect de 100%.

“În filmele de science fiction, atunci când o navă este atacată, scuturile sale deflectoare, de protecție,  nu sunt lovite din întâmplare, ci există întotdeauna un atac inițial care are drept țintă generatorul scutului deflector. În lumea reală a aplicațiilor software antivirus, generatorul de scut deflector va fi nucleul suitei de securitate – aplicația antivirus în sine. În cazul în care scutul deflector eșuează, atunci nava – sau în cazul nostru, sistemul de operare Windows – este lăsat neprotejat și ușor exploatabil,” explică AV-Test în comunicatul de presă.

Experții AV-Test au testat, în luna octombrie 2014, 24 de suite de securitate destinate segmentului utilizatorilor casnici și 8 soluții de securitate corporative, pentru a vedea dacă acestea utilizează mecanismele de protecție în codul lor sursă – în special, ASLR (Address Space Layout randomizare) și DEP (Data Execution Prevention).
„Toate soluțiile ESET sunt bazate pe mai multe straturi de protecție, care asigură un „scut deflector” puternic și cu performanță dovedită, ce protejează clienții noștri online și offline – permițându-le să exploreze Internetul în condiții de siguranță sau să se bucure de jocurile online, fără a se preocupa de securitatea lor”, a declarat Eduard Kesely, Senior Product Manager la ESET (Consumer Security). 
„În afară de asta, auto-apărarea unei soluții de securitate este cheia succesului său: fără acest lucru, chiar o soluție care oferă funcționalități complete de securitate ar fi inutilă. Rezultatul din acest test este rezultatul strategiei noastre pe termen lung, de a adăuga produselor noastre mai multe straturi de protecție, fără a afecta performanțele lor.”

Bitdefender - Tough on threats, light on your system.

NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale, dar în unele articole sunt inserate linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertisements, but affiliate links are inserted in some articles. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Share

Citește și...