Acasă Antivirus ESET se alătură Facebook pentru a oferi servicii de securitate gratuite tuturor...

ESET se alătură Facebook pentru a oferi servicii de securitate gratuite tuturor utilizatorilor

26
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Producătorul de soluții de securitate lansează ESET Online Scanner pentru Facebook pentru a proteja toți utilizatorii Facebook împotriva malware-ului.

ESET, liderul global în protecția digitală proactivă se alătură inițiativei anti-malware a Facebook și oferă gratuit ESET Online Scanner pentru toți utilizatorii Facebook. Soluția ESET ajută utilizatorii să scaneze și să identifice malware-ul publicat în cadrul contului lor Facebook atunci când sunt conectați de pe un computer infectat și să elimine în siguranță amenințările depistate. ESET Online Scanner pentru Facebook este disponibil pentru toți utilizatorii Facebook.

„Scopul este cel de a oferi utilizatorilor noștri tehnologia potrivită pentru îmbunătățirea experienței lor cu serviciile noastre și pentru protejarea mai bună a dispozitivele lor. Scanerul Online ESET pentru Facebook va scădea semnificativ numărul de link-uri malware dintre miliardele de clicuri care au loc în fiecare zi pe Facebook „, a declarat Chetan Gowda, inginer software din cadrul Facebook.

ESET Online Scanner pentru Facebook a fost proiectat pentru a detecta și elimina amenințările pe computerele utilizatorilor Facebook. „ESET este încântat că poate să își ofere serviciile utilizatorilor Facebook din întreaga lume. Amprenta redusă asupra resurselor de sistem  și tehnologia de top utilizată în ESET Online Scanner garantează o detecție eficientă, gratuită,  a declarant Ignacio Sbampato, director de vânzări și marketing la ESET.

Atunci când un utilizator se conectează în contul lui, Facebook monitorizează pentru depistarea unor semne de comportament suspect – cum ar fi trimiterea de mesaje spam sau link-uri infectate către prietenii din rețea. Dacă se detectează acest tip de activitate, Facebook afișează un mesaj care oferă utilizatorului posibilitatea de a utiliza ESET Online Scanner – direct în Facebook, fără nicio taxă sau întrerupere.

În cazul în care utilizatorii aleg să descarce și să ruleze scanerul, ei pot continua să utilizeze Facebook și celelalte servicii de pe dispozitivul lor, fără nici o pierdere de performanță. Când scanarea este completă, ei vor primi o notificare prin intermediul Facebook și vor putea să revizuiască rezultatele scanării. Curățarea începe după ce scanarea este completă, în cazul în care a fost descoperit un cod malițios infiltrat.

Acest serviciu Facebook are la bază soluția ESET Online Scanner, care protejează deja online milioane de utilizatori. Din mai mult de 44 de milioane de scanări, ESET Online Scanner a detectat cu succes cod malware în aproape jumătate din toate cazurile de scanare.