ESET Mail Security a obținut cel mai bun scor în Testul VBSpam

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a câștigat cel mai recent test realizat de o autoritate de top în domeniul securității, Virus Bulletin, privind filtrarea spam obținând o rată de identificare a spamului de 99.999% și zero detecții fals-pozitive.

Drept rezultat, ESET a obținut certificarea VBSpam+, a cincea oară în mod consecutiv, confirmându-și poziția de lider în domeniul protecției anti-spam.

“Filtrarea spamului solicită calibrarea fină a mecanismului de securitate pentru a obține echilibrul perfect între ceea ce trebuie blocat ca fiind spam și ceea ce trebuie lăsat să treacă, fiind interpretat ca un e-mail legitim. Suntem bucuroși că eforturile noastre în protejarea clienților au dat rezultate,” a relatat Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Testele utilizate de Virus Bulletin pentru studiul comparativ VBSpam au simulat filtrele anti-spam utilizate în mediul business. Ele combină două fluxuri live de spam ce vizează cutiile poștale din întreaga lume, dar și un flux live de e-mailuri internaționale legitime.

Vizitați www.eset.ro pentru a afla mai multe despre portofoliul de produse ESET.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.