Acasă Antivirus ESET lansează un nou portofoliu de produse antivirus și anti-malware Home Edition...

ESET lansează un nou portofoliu de produse antivirus și anti-malware Home Edition oferind cel mai ridicat nivel de protecție

12
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

ESET, unul dintre liderii mondiali în domeniul securității cibernetice, lansează astăzi cea mai nouă gamă de produse pentru utilizatorii de acasă, gândită să protejeze împotriva amenințărilor emergente de pe internet, inclusiv împotriva malware-ului, a virușilor sau a secvențelor malware ce subtiliează datele.

ESET lansează un nou portofoliu de produse antivirus și anti-malware Home Edition oferind cel mai ridicat nivel de protecție

Deoarece codurile ransomware, atacurile malware și amenințările cibernetice devin tot mai sofisticate și periculoase, este vital pentru consumatori să adopte măsuri corespunzătoare pentru a se proteja pe internet la cel mai înalt nivel de securitate.

Construite având la bază 30 de ani de progres în securitatea IT, noile produse oferă protecție dincolo de dimensiunea sistemului de operare. Noul nivel de securitate este activ înainte ca Windows-ul să înceapă să ruleze și caută orice amenințare infiltrată în Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), zonă adesea exploatată de infractorii cibernetici pentru a compromite multiple componente și pentru a obține acces la datele victimei.

Noua suită de produse anti-malware ESET este ideală pentru casele conectate oferind funcționalități care mențin în siguranță dispozitivele smart ce se conectează la rețeaua de acasă, adresându-se astfel firesc trendul Internet of Things. În cele din urmă, Managerul de Licențe îmbunătățit face viața utilizatorilor mai ușoară, deoarece toate datele importante sunt acum disponibile cu un singur click pe my.eset.com.

Suita avansată de produse, ce include ESET NOD32 AntivirusESET Internet Security și ESET Smart Security Premium, combină impactul redus asupra resurselor de sistem cu cel mai bun mix de detecție, viteză și ușurință în utilizare.

“Cea mai recentă suită de produse pune nevoile consumatorilor pe primul loc și include multe caracteristici proiectate pentru a ușura utilizarea și pentru a obține performanțe superioare,” afirmă Matej Krištofík, Consumer Security Product Manager la ESET. “Am înglobat toată experiența acumulată în 30 de ani pentru a oferi cel mai ridicat nivel de protecție împotriva amenințărilor cibernetice emergente și pentru a oferi clienților noștri cele mai noi progrese din domeniul securității.”

Construite pentru a rula discret în fundal, soluțiile de securitate ESET oferă o scanare ultra-rapidă cu o amprentă extrem de redusă a sistemului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie niciodată să compromită performanțele unei protecții eficiente.

Pentru clienții care achiziționează o licență completă, ESET oferă în mod automat asistență tehnică, în limba română, pentru eliminarea secvențelor malware ce nu sunt șterse în mod automat de produse și care necesită intervenție din partea utilizatorului. În cele din urmă, toți clienții de produse home active pot face upgrade gratuit la cea mai nouă versiune – cei care dețin licențe valide ESET pot descărca ultima versiune de produs.

Pentru a afla mai multe despre cele mai noi produse, accesați www.eset.ro.