Acasă Antivirus ESET a înregistrat cel mai bun rezultat în cadrul unei noi testări...

ESET a înregistrat cel mai bun rezultat în cadrul unei noi testări anti-malware

6
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
ESET Smart Security 9 este singura soluție de securitate ce oferă o protecție de 100%, indică rezultatele primului test de soluții anti-malware pentru utilizatorii de acasă, realizat de SE Labs.


În cadrul primei testări de acest tip, SE Labs a evaluat opt soluții de securitate de top destinate consumatorilor având drept referință trei mari criterii: precizia protecției, corectitudinea alertelor și eficiența totală. În toate categoriile de mai sus, ESET Smart Security 9 a obținut cel mai mare scor posibil – 100%. 
Sursa: SE Labs
“La ESET suntem dedicați în a realiza produsele ce protejează eficient milioane de utilizatori din toată lumea. Este plăcut să vedem teste care validează abordarea multistratificată a protecției pe care am construit-o în ultimele două decenii,” relatează Palo Luka, Chief Technology Officer la ESET. 

Conform raportului, ESET Smart Security 9 iese în evidență, fiind singurul produs ce a blocat fiecare amenințare. 

“ESET Smart Security a detectat fără nicio problemă atacurile targetate și amenințările publice propagate via web, un rezultat neobișnuit de bun. Se întâmplă rar în cadrul testărilor care implică baterii de test cu amenințări din lumea reală ca un produs să nu fie compromis, să ofere o protecție completă, să gestioneze aplicații legitime și site-uri web fără a înregistra o singură eroare,” explică Simon Edwards, fondatorul și Directorul SE Labs. 

Mai multe informații despre testare și metodologie, în detaliu, pot fi găsite în raportul testului.