Acasă Antivirus ESET conduce în cel mai recent test anti-malware, dovedind o protecție de...

ESET conduce în cel mai recent test anti-malware, dovedind o protecție de 100%

12
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

ESET Smart Security 9 a obținut distincția AAA din partea SE Labs, în cadrul ultimei testări de Protecție Anti-Malware a Produselor Home, atingând un scor de protecție de 100%. Testul a evaluat nouă soluții de securitate de top, analizând atât precizia protecției, cât și acuratețea legitimă și totală a acesteia. Conform raportului, ESET Smart Security 9 se remarcă drept singurul produs care a blocat fiecare amenințare.

Produsul ESET pentru utilizatorii home a protejat împotriva tuturor amenințărilor web publice și împotriva atacurilor direcționate, blocând amenințările în proporție de 100%. Acest software a fost pe deplin eficient în momentul analizării codurilor legitime, obținând un rating de 100%,” explică Simon Edwards, fondatorul și directorul SE Labs.

Înregistrând un scor de 100% în cadrul tuturor categoriilor testate, suita de soluții de securitate home ESET a oferit o protecție completă împotriva celor mai recente eșantioane de malware,  împotriva site-urilor web infectate (inclusiv cele care atacă în mod automat vizitatorii, fără nicio inginerie socială sau altfel de interacțiune), precum și împotriva atacurilor (bazate pe exploit-uri) direcționate care încearcă să câștige controlul asupra sistemelor vizate.

Testul SE Labs demonstrează că suntem capabili să menținem la un nivel înalt indicatorii de performanță, cum ar fi precizia, în cadrul portofoliului nostru de produse home,” afirmă Matej Kristofik, Product Manager la ESET. “Având o nouă linie de produse home pentru utilizatori, disponibilă la nivel global, suntem capabili să livrăm produse de securitate chiar mai rapide și mai fiabile, ce protejează pe deplin utilizatorii.

Aflați mai multe despre rezultatele testului anti-malware sau vizualizați o scurtă prezentare asupra noii suite de produse ESET pentru utilizatori.

ESET conduce în cel mai recent test anti-malware, dovedind o protecție de 100%