1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Emoji Keybord: prima tastatură reală cu emoticoane

Emoji Keybord: prima tastatură reală cu emoticoane

Compania EmojiWorks a lansat pe piaţă prima tastatură reală cu emoticoane. Disponibilă în trei versiuni diferite, Emoji Keyboard conţine până la trei emoticoane faimoase pe fiecare tastă, însă producătorii au reuşit să păstreze şi aspectul tradiţional, astfel că lângă simboluri şi-au făcut loc şi literele corespunzătoare fiecărui rând.

“Cu ajutorul noului device emoticoanele se pot scrie de 10 ori mai repede decât cu o tastatură normală”, spun reprezentanții EmojiWorks. “Am adaptat totul pentru adevăraul limbaj de comunicare de pe Internet, specific anului 2015”, au adăugat ei.

Din punct de vedere tehnologic, tastatura este una extrem de avansată. Funcţioneză cu două baterii AAA incluse, iar conexiunea sa Bluetooth este compatibilă cu iOS şi cu toate gadgeturile dotate cu platformă Windows.

Dacă doriţi să tastaţi la un Emoji Keyboard, puteţi deja face rezervările: un model clasic, cu un singur emoticon pe tastă costă 79, 99 de dolari, unul cu două – 89,95 de dolari şi unul cu trei 99,95 de dolari.


Sursa: Intel IQ
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *