eMAG oferă peste 3 milioane de produse la reducere de Black Friday pe 16 noiembrie 2018

eMAG organizează Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, pe 16 noiembrie. Peste 3 milioane de produse vor fi în ofertă, iar reducerile totale vor fi de peste 220 de milioane de lei. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediția de anul acesta va ajunge la 400 de milioane de lei.

Printre produsele aflate la reducere se găsesc televizoare, smartphone-uri, laptopuri, frigidere, maşini de spălat, electrocasnice mici, produse fashion, parfumuri şi cosmetice, anvelope, produse pentru casă şi grădină, articole sportive etc. Nu vor lipsi din ofertă nici produsele speciale. 

Principalele recomandări din ghidul de supraviețuire al eMAG:

  1. Fă-ți din timp lista cu produsele favorite. Deși magazinul va publica ofertele de-a lungul zilei de 16 noiembrie, nu uita că cele mai multe și mai interesante oferte vor fi dimineața.
  2. Să ai aplicația eMAG instalată și să activezi notificările pentru a fi anunțat imediat ce începe Black Friday. Aplicația e disponobilă pe Android și iPhone. Dacă o ai deja instalată, nu uita să-ți faci update la cea mai recentă versiune.
  3. Să ai contul pus la punct cu datele completate și complete (adresă, cardurile de pe care plătești, adrese de livrare etc)
  4. Stai foarte atent în dimineața evenimentului pentru a prinde exact ora începerii, pentru că cele mai bune oferte se epuizează întotdeauna primele.

P.S. Nu va fi comunicată ora exactă, dar campania eMAG Black Friday 2018 va începe vineri dimineaţa, cel mai probabil între 06:50 – 8:00.

 

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.