Acasă Online eMAG oferă peste 3 milioane de produse la reducere de Black Friday...

eMAG oferă peste 3 milioane de produse la reducere de Black Friday pe 16 noiembrie 2018

16
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

eMAG organizează Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, pe 16 noiembrie. Peste 3 milioane de produse vor fi în ofertă, iar reducerile totale vor fi de peste 220 de milioane de lei. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediția de anul acesta va ajunge la 400 de milioane de lei.

Printre produsele aflate la reducere se găsesc televizoare, smartphone-uri, laptopuri, frigidere, maşini de spălat, electrocasnice mici, produse fashion, parfumuri şi cosmetice, anvelope, produse pentru casă şi grădină, articole sportive etc. Nu vor lipsi din ofertă nici produsele speciale. 

Principalele recomandări din ghidul de supraviețuire al eMAG:

  1. Fă-ți din timp lista cu produsele favorite. Deși magazinul va publica ofertele de-a lungul zilei de 16 noiembrie, nu uita că cele mai multe și mai interesante oferte vor fi dimineața.
  2. Să ai aplicația eMAG instalată și să activezi notificările pentru a fi anunțat imediat ce începe Black Friday. Aplicația e disponobilă pe Android și iPhone. Dacă o ai deja instalată, nu uita să-ți faci update la cea mai recentă versiune.
  3. Să ai contul pus la punct cu datele completate și complete (adresă, cardurile de pe care plătești, adrese de livrare etc)
  4. Stai foarte atent în dimineața evenimentului pentru a prinde exact ora începerii, pentru că cele mai bune oferte se epuizează întotdeauna primele.

P.S. Nu va fi comunicată ora exactă, dar campania eMAG Black Friday 2018 va începe vineri dimineaţa, cel mai probabil între 06:50 – 8:00.