Home / Security / Economisiți 80% la achiziționarea CyberGhost VPN

Economisiți 80% la achiziționarea CyberGhost VPN

CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 2-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi.

CyberGhost VPN are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri. Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-bit AES), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță.

Cu CyberGhost VPN vei putea accesa și site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Pandora, Hulu, NBC, CBS sau Spotify. Cu CyberGhost poţi debloca Facebook, Twitter şi alte reţele sociale (indisponibile în unele țări). CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 5.700 servere localizate în 90 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium. 

Economisiți 80% la achiziționarea CyberGhost VPN

Ofertă “Happy New Year”

Accesând linkul de mai jos, puteți cumpăra CyberGhost VPN cu o reducere de 80% (88 euro pentru 3 ani de zile, 2.45 euro/lună + 2 luni în plus GRATUIT):

OFERTĂ CYBERGHOST VPN

NOTĂ: Oferta este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.

Citește și

Driverele învechite pot afecta foarte mult performanța PC-ului dumneavoastră și pot conduce la blocarea sistemului. IObit Driver Booster scanează și identifică driverele învechite în mod automat și descarcă și instalează actualizarea potrivită pentru tine, cu doar un singur clic, economisind o mulțime de timp. 

IObit Driver Booster 7.2 – Licență PRO

Driverele învechite pot afecta foarte mult performanța PC-ului dumneavoastră și pot conduce la blocarea sistemului. IObit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.