RECOMANDARE

Economisiți 80% la achiziționarea CyberGhost VPN

CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 2-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi.

CyberGhost VPN are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri (oferă securitate când se folosește și wifi-ul public). Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-bit AES), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță. CyberGhost VPN e ușor de utilizat chiar și de începători. 

Cu CyberGhost VPN vei putea accesa și site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Netflix US, Pandora, Hulu, NBC sau CBS și de asemenea poţi debloca Facebook, Twitter şi alte reţele sociale (indisponibile în unele țări). CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 7.100 servere localizate în 89 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium. 

Ofertă Specială

Luptă împotriva plictiselii în timp ce #StațiAcasă

Accesând linkul de mai jos, puteți cumpăra CyberGhost VPN cu o reducere de 80% (95 euro pentru 3 ani de zile, 2.64 euro/lună + 2 luni în plus GRATUIT):

OFERTĂ SPECIALĂ

NOTĂ: La subscripția de 3 ani se oferă 45 de zile gratuite, pentru testarea produsului.

Economisiți 80% la achiziționarea CyberGhost VPN

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: