Acasă Licențe Gratuite EaseUS Partition Master Pro 18 – Licență gratuită

EaseUS Partition Master Pro 18 – Licență gratuită

855
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

EaseUS Partition Master Pro este soluția All-in-One de a partiționa, configura și gestiona hard-disk-ul într-un mod profesionist. Cu ajutorul programului poți crea și șterge partițiile de pe hard disk, rapid, ușor și sigur.

EaseUS Partition Master Pro 18 - Licență gratuită

Cu interfața sa intuitivă, utilizatorii pot redimensiona, copia sau recupera cu ușurință partițiile. EaseUS Partition ne permite de asemenea să extindem partițiile de sistem sau non-sistem, să trageți partițiile pentru a le muta în spațiul nealocat și a migra un sistem pe un alt HDD sau SSD.

Pe lângă funcțiile principale, utilizatorii pot converti MBR în GPT, pot converti partiții basic în partiții logical, pot clona întregul disk, etc.

Programul are inclus și Partition Recovery Wizard, pentru recuperarea datelor în cazul unor erori grave ale sistemului. 

Descărcați EaseUS Partition Master Pro 18 de aici (v. 18.2). Instalaţi aplicaţia, faceți clic pe butonul „Activate” (pictograma cheie) și introduceți codul de mai jos.

M38XN-7LYPQ-7Z5KC-Y2XAI-ZJRU6

Toate produsele dezvoltate de compania EaseUS pot fi achiziționate de aici.