EA Sports a prezis cine va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal 2018

EA Sports a simulat meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia pentru a vedea cine va câștiga trofeul în acest an. Marea surpriză are loc în sferturile de finală, acolo unde Brazilia este eliminată de Belgia, în timp ce Cupa Mondială este câștigată de o echipă din Europa.

Mohamed Salah, vedeta Egiptului, nu reușește să ducă echipa mai sus de faza grupelor, în schimb Rusia este cea care reușește să ajungă în optimi. Echipele care merg mai departe din această fază sunt Spania, Rusia, Croația, Danemarca, Germania, Costa Rica, Columbia, Anglia, Uruguay, Portugalia, Franța, Argentina, Brazilia, Suedia, Belgia și Polonia.

În optimile de finală, Cristiano Ronaldo și Portugalia sunt trimiși acasă, după 1-2 cu Uruguay. Nici Messi nu merge mai departe, pentru că Argentina este învinsă de Franța cu 1-0. Așadar, cei mai buni jucători din lume pleacă acasă după aceste meciuri. Nici Anglia nu trece mai departe, după ce pierde la penalty-uri în fața Columbiei. Se califică în sferturi Spania, Croația, Germania, Columbia, Uruguay, Franța, Brazilia și Belgia.

Dar cea mai mare surpriză vine de la belgieni, care reușesc să învingă Brazilia în sferturi cu 2-0. Dominația fotbalului european continuă. Mai departe merg, alături de belgieni, Franța, Spania și Germania. În semifinale, Germania învinge Spania cu 3-1, în timp ce Franța trece de Belgia cu 2-1. Cele două forțe fotbalistice se întâlnesc în finală, iar francezii? se impun cu scorul de 5-4 la penalty-uri, după ce scorul la finalul celor 90 de minute este 1-1.

EA Sports a prezis cu acuratețe ultimele 2 câștigătoare ale Cupei Mondiale, Spania în 2010 și Germania în 2014.

EA Sports a prezis cine va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal 2018
Sursa foto: https://www.easports.com/

SURSA

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.