Acasă Diverse e-trad – Primul magazin online de traduceri din România

e-trad – Primul magazin online de traduceri din România

19
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Odată cu digitalizarea lumii în care trăim, comenzile online și plata cu cardul au devenit o normalitate. În acest context, companiile din toate domeniile trebuie să facă față provocării de a ține pasul cu tehnologia, iar industria traducerilor nu face excepție. Facilitarea achiziției de traduceri online, fără interacțiune fizică, drumuri inutile și timp pierdut, este mai mult decât binevenită.

e-trad - Primul magazin online de traduceri din România
www.e-trad.ro

În acest scop, s-a deschis primul magazin online de traduceri din România, dedicat persoanelor fizice și IMM-urilor. Noutatea serviciilor oferite de e-trad constă în posibilitatea de a efectua o comandă de pe orice dispozitiv mobil sau PC.

Timpul estimat de lansare a unei comenzi este de 4 minute. Pentru a oferi clienților posibilitatea de a alege prețul în funcție de documente, e-trad pune la dispoziție 3 pachete de prețuri:

Pachetul BASIC oferă cititorului o bună înțelegere a textului tradus. Este potrivit pentru uz personal, pentru review-uri, comentarii sau articole de pe bloguri.

Pachetul STANDARD presupune traducerea documentului de către un traducător specializat și revizuirea acestuia de către un Proofreader. Acest pachet se recomandă pentru traducerea documentelor personale, pentru diplome, atestate, certificate, contracte, acte medicale, CV-uri, autorizări, website-uri, broșuri, cataloage etc.

Pachetul PREMIUM include traducerea materialului de către un traducător specializat și revizuirea acestuia de către un Proofreader nativ. Este recomandat pentru traducerea articolelor științifice, pentru publicații, acte medicale, planuri de afaceri și alte documente.

Fiind un magazin online dedicat persoanelor fizice și IMM-urilor, printre serviciile oferite, e-trad mai pune la dispoziție și traduceri pentru acte de studiu, traduceri pentru documente personale, traduceri pentru actele mașinii, traduceri tehnice , traduceri medicale , traduceri marketing&pr , traduceri juridice , traduceri financiar-bancare, precum și servicii de interpretariat, layout, legalizare și apostilare pentru documentele traduse.