Acasă Software DriverMax 16 PRO – Reducere de până la 85%

DriverMax 16 PRO – Reducere de până la 85%

557
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

DriverMax este unul dintre cele mai bune programe pentru a descărca rapid și eficient driverele pentru un computer. Software-ul (dezvoltat de compania românească Innovative Solutions) scanează sistemul, analizează informațiile în detaliu cu privire la dispozitive și afișează driverele care sunt gata pentru instalare.

La sfârșitul unei scanări, DriverMax permite copierea driverelor într-un dosar sau arhivarea lor. De asemenea, software-ul conține un modul care vă permite să faceți backup și să restaurați driverele. Aplicația este capabilă să îmbunătățească performanțele computerului și vă informează despre diferitele bug-uri ale sistemului de operare.

Acum puteți achiziționa DriverMax 16 PRO (noua versiune) cu o reducere de până la 85%.

DriverMax 16 PRO - Reducere de până la 85%

Astfel, pentru o licență cu o valabilitate de 1 an de zile veți plăti doar 47,99 LEI (cu TVA inclus), prețul inițial fiind de 268,89 LEI (link aici). Pentru o licență cu o valabilitate de 2 ani de zile veți plăti doar 80,40 LEI (cu TVA inclus), prețul inițial fiind de 337,80 LEI (link aici).

NOTĂ: Reducerea este aplicată automat.