Acasă IT News Design nou și hartă digitală pentru aplicația mobilă Kaspersky Safe Kids

Design nou și hartă digitală pentru aplicația mobilă Kaspersky Safe Kids

117
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Kaspersky a anunțat lansarea aplicației actualizate pentru platforma mobilă Kaspersky Safe Kids. De data aceasta, actualizările cheie se concentrează pe noul design și interfața aplicației, precum și pe noile funcții – sugestii pentru bannere menite să ofere părinților cele mai bune setări și sfaturi, pentru a profita la maximum de aplicație. În plus, Kaspersky Safe Kids a adăugat un nou ecran de pornire pentru copii.

Design nou și hartă digitală pentru aplicația mobilă Kaspersky Safe Kids

Potrivit unui sondaj recent realizat de Kaspersky, viața digitală a copiilor începe de la o vârstă fragedă. 75% dintre copiii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani au propriile lor dispozitive portabile. Având în vedere acest fapt, părinții doresc să fie siguri că, în lumea digitală, copiii lor sunt în siguranță – rezultatele sondajului arată că 65% dintre părinți sunt îngrijorați de siguranța copiilor lor în lumea digitală.

Cea mai vizibilă actualizare este noul design al aplicației pentru platformele mobile. Interfața aplicației a devenit mai intuitivă și mai ușor de utilizat. În plus, părinții pot vedea acum și toată activitatea digitală a copiilor lor și toate dispozitivele lor pe o hartă specială. Asta înseamnă că adulții pot vedea starea utilizatorului dispozitivului și al aplicației de pe ecranul principal, pot accesa rapid și ușor rapoartele pentru copii și pot bloca instantaneu dispozitivul unui copil cu o singură atingere. Kaspersky Safe Kids cu noul design este disponibil pentru dispozitivele iOS și Android.

În plus, noul Kaspersky Safe Kids le va oferi părinților noi căi de comunicare cu aplicația. În special, o nouă secțiune „Banner Hints” este plasată pe ecranul principal al părinților. Le oferă acestora sfaturi și informații importante pentru selectarea celor mai bune setări, trucuri pentru viața digitală și multe altele. Toate acestea au scopul de a ajuta părinții să profite la maximum de aplicație.

Noul ecran de pornire pentru copii le oferă acestora posibilitatea de a-și gestiona singuri timpul, permițându-le să urmărească regulile, inclusiv limitele de timp pe care îl au pe ecran, și să vadă răspunsurile părinților la solicitări. Acestea includ vizite pe site-uri interzise, ​​promovând obiceiuri digitale responsabile încă de la o vârstă fragedă.

Despre Kaspersky

Kaspersky este o companie globală de securitate cibernetică și confidențialitate digitală fondată în 1997. Expertiza Kaspersky în domeniul amenințărilor și al securității informatice se transformă constant în soluții și servicii de securitate inovatoare pentru a proteja companiile, infrastructura critică, guvernele și clienții individuali din întreaga lume. Portofoliul cuprinzător de securitate al companiei include protecție endpoint și o serie de soluții și servicii de securitate specializate pentru a lupta împotriva amenințărilor digitale sofisticate și în permanentă evoluție. Peste 400 de milioane de utilizatori sunt protejați de tehnologiile Kaspersky și ajutăm 240.000 de clienți corporativi să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei. Aflați mai multe pe www.kaspersky.ro