Acasă IT News De unde cumperi Windows 10 la doar 24 lei

De unde cumperi Windows 10 la doar 24 lei

91
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Știm cu toții că în trecut sistemele de operare Windows erau scumpe și multă lume prefera să le ia de pe torrente (nici nu conta dacă le luai la pachet cu nenumărați viruși), apoi le activai cu un activator (tot de pe torrente luat și tot la pachet cu viruși), sau pur și simplu le lăsai neactivate. Acum, poți cumpăra cu încredere Windows 10 PRO, ultimul sistem de operare lansat de Microsoft, la prețul unei shaorme.

De unde cumperi Windows 10 la doar 24 lei

De exemplu, această licență de Windows 10 PRO Retail 32/64 bit este doar 24 de lei și o poți cumpăra de aici. Licența o primești pe mail și apoi trebuie să o activezi și dacă ai altă versiune de Windows 10, atunci vei trece la cea PRO.

Găsești licențe de Windows 10 (Home, Professional) bune și legale aici cu un preț modic de câțiva zeci de lei. Recomanarea este ca licența pe care o cumperi să fie una de tip retail, nu MAK. Aceste licențe MAK se pot dezactiva după o anumită perioadă.

NOTĂ: Prețurile la licențele Windows 10 se schimbă aproape zilnic!

Dacă vă întrebați de ce sunt așa de ieftine, răspunsul este că aceste licențe sunt recuperate de pe sisteme din parcuri tehnice ale unor firme.

Dacă doriți să cumpărați licențe ieftine și legale Windows 10 și Office, accesați și aici.