De Black Friday, fii primul care vede ofertele la Orange

Orange a pregătit pentru clienții care vor să fie primii când se va da startul reducerilor de Black Friday în magazinul online un Samsung Galaxy Note9 cadou și reduceri magice.

Tot ce trebuie clienții să facă este să se înscrie cu adresa de mail și vor intra automat în tragerea la sorți pentru un Samsung Galaxy Note9. 

Black Friday

De Black Friday, fii primul care vede ofertele. 👀 Te așteaptă o mulțime de surprize și reduceri la cele mai noi gadgeturi și telefoane, așa că stai cu ochii pe oran.ge/BlackFriday. Înregistrează-te, află primul de startul reducerilor și poți câștiga un Samsung Note 9.

Publicată de Orange pe Joi, 1 noiembrie 2018


Tips & tricks pentru clienții care se pregătesc de Black Friday la Orange:

1. Verifică datele contului online – Doar așa te vei putea autentifica online cât mai repede în momentul în care dăm startul campaniei și vei caștiga timp pentru cumpărături

2. Nu ai cont online? – Poți să îți creezi un cont online în doar cațiva pași simpli. Ai nevoie doar de o adresă de email și acces la telefonul tau.

3. Verifică adresa de livrare – Verifică adresa de livrare acum, pentru a nu mai pierde timp cu asta în momentul efectuării comenzii și a fi sigur că produsele comandate ajung acolo unde îți dorești.

P.S. Cei care se înscriu în tragerea la sorți pot vedea produse care vor fi în oferta de Black Friday.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: