Acasă Diverse De astăzi, orice videoclip de pe YouTube va putea fi vizionat cu...

De astăzi, orice videoclip de pe YouTube va putea fi vizionat cu ajutorul tehnologiei 360 de grade

24
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Utilizatorii YouTube pot fi surprinși astăzi de „o nouă caracteristică” lansată de gigantul online – SnoopaVision. Potrivit anunțului de prezentare a noului produs, ar fi vorba de posibilitatea de a viziona orice videoclip cu ajutorul tehnologiei 360 de grade*.


Orice click pe butonul care ar permite acces la noua modalitate de a vizualiza videoclipuri redirecționează utilizatorii către un videoclip în care este prezentat „noul serviciu”.

Potrivit videoclipului de prezentare, YouTube a lucrat cu SnoopDogg pentru ca utilizatorii platformei să poată viziona orice videoclip la fel cum o face artistul, în 360 de grade. 

*Păcăleală de 1 aprilie lansată de YouTube.