Acasă Online Dacă te-ai săturat de Chrome, Firefox sau Internet Explorer, încearcă noul browser...

Dacă te-ai săturat de Chrome, Firefox sau Internet Explorer, încearcă noul browser Vivaldi

8
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Anunțat încă de la începutul anului 2015 și creat de fostul CEO al Opera, browserul Vivaldi este bazat pe proiectul open source Google Chromium şi foloseşte acelaşi motor de randare ca şi Chrome – Blink.


Asta înseamnă că extensiile disponibile în Google Chrome Web Store pot fi instalate şi în Vivaldi. Pentru cei care vor să încerce un altfel de browser, Vivaldi se va dovedi alternativa perfectă. Printre elementele care diferențiază acest browser de concurență se numără Web Panels (îți permite să vizualizezi paginile web în bara laterală a browserului Vivaldi; acestea pot fi accesate fără a părăsi tab-ul în care te afli) sau Notes (poți lua notițe și să adaugă capturi de ecran ale paginilor web în timp ce navighezi pe Internet sau poți stoca fișiere de atașat și adăuga URL-uri pentru a le organiza și a le localiza cu ușurință mai târziu). 


Vivaldi poate fi instalat pe Windows, Linux sau Mac OS X. 


Toate caracteristicile noului browser Vivaldi le puteți studia aici.