Dacă îți plac filmele cu Batman, poți avea armura lui completă, în mărime naturală

Apropiata lansare a filmului “Batman vs Superman” aduce pe piață și variante de costume în mărime naturală ale celor doi supereroi.

Primul costum care deschide seria Hot Toys, distribuită exclusiv de Sideshow, este o armură completă a lui Batman realizată la scara de 1/1, detaliile adăugate jucăriei destinate colecționarilor fiind extrem de realiste, informează Extravaganzi, citat de business24.ro.


Costumul respectă întru totul tradiția modei din Gotham City, așa că vine cu o mască-armură în stilul Omului Liliac. Aceasta are și o pereche de ochi luminoși adăugați de creatori.


Capa neagră a lui Batman este la locul ei, iar armura protectoare a Cavalerului Negru este o replică fidelă a celei folosite în film.


Costumul-armură are o înălțime de 1,92 metri la care se adaugă un soclu care susține întreaga creație a celor de la Hot Toys, înălțimea finală a ansamblului ajungând la 2,20 metri.


Soclul are o bază luminoasă care te ajută să pui cât mai bine în valoare costumul tău de supererou.


Gadgetul se potrivește perfect într-un spațiu rezervat petrecerilor organizate cu prietenii veniți în vizită. Costumul poate fi precomandat aici


Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.