Acasă Licențe Gratuite Cyberlink PhotoDirector 9 Deluxe – Licență gratuită (Windows)

Cyberlink PhotoDirector 9 Deluxe – Licență gratuită (Windows)

61
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

CyberLink PhotoDirector este un program de administrare și editare foto eficientă și creativă. Efectuați modificări non-destructive cu încredere și bucurați-vă de decodare rapidă a imaginilor RAW, dar și producție de succesiuni de imagini UltraHD 4K. Cu acest program puteți duce fotografiile dvs. la un alt nivel. 

Cyberlink PhotoDirector 9 Deluxe - Licență gratuită (Windows)

PhotoDirector este tot ce aveți nevoie pentru a transforma pozele dvs. în opere de artă.

CyberLink PhotoDirector reprezintă o alternativă de luat în calcul la mult mai celebrul Photoshop.

În cazul în care sunteți interesat de acest program, accesați pagina promoției, introduceți numele și adresa dvs. de e-mail, codul PPMAGPHD9DE  și apoi dați clic pe butonul „Agree&Submit”. Instalați software-ul și activați-l cu ajutorul cheii de licență primit.