HOME / Security / CyberGhost VPN Black Friday – Reducere de 81% la achiziționare

CyberGhost VPN Black Friday – Reducere de 81% la achiziționare

CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 3-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi.

CyberGhost VPN are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri. Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-bit AES), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță.

Cu CyberGhost VPN vei putea accesa și site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Pandora, Hulu, NBC, CBS sau Spotify. Cu CyberGhost poţi debloca Facebook, Twitter şi alte reţele sociale (indisponibile în unele țări). CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 3.000 servere localizate în 61 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium. 

CyberGhost VPN Black Friday (OFERTĂ LIMITATĂ)

Pentru o perioadă limitată de timp (câteva zile) va fi disponibilă campania “CyberGhost Black Friday”.

Accesând linkul de mai jos, clienții pot cumpăra CyberGhost VPN cu o reducere de 81% (reducere de la 467.64€ la 89.9 € – 2.75€ pe lună timp de 36 luni de serviciu)

Cumpără CyberGhost VPN – 81% reducere

Important: Toți clienții care cumpără acest produs în această perioadă vor avea acces gratuit la serverele NoSpy, situate în București. Serverele CyberGhost NoSpy sunt primele de acest gen din lume. Ele nu le permit accesul celor de la NSA și sunt bine păzite în sediul din România.

Mondly Premium

Citește și

Hot Summer Sale la GoodOffer24

După cum se știe, perioada de asistență pentru Windows 7 se apropie de final, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.