CyberGhost Black Friday and Cyber Monday – Reducere de 83%

CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 2-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi.


CyberGhost VPN are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri (oferă securitate când se folosește și wifi-ul public). Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-bit AES), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță. CyberGhost VPN e ușor de utilizat chiar și de începători.

Cu CyberGhost VPN vei putea accesa și site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Netflix US, Pandora, Hulu, NBC sau CBS și de asemenea poţi debloca Facebook, Twitter şi alte reţele sociale (indisponibile în unele țări). CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 6.500 servere localizate în 90 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium. 

DESPRE CYBERGHOST

Fondat în 2011 în Bucureşti, România, CyberGhost este creatorul uneia dintre cele mai fiabile soluții de confidenţialitate din lume. Compania asigură şi anonimizează prezența online a peste 36 milioane de utilizatori din întreaga lume. CyberGhost apără intimitatea ca un drept fundamental al omului, fiind primul în industria de VPN ce a publicat un raport de transparenţă.

Echipa CyberGhost este în prezent formată din peste 70 profesioniști cu un background puternic în domeniul IT, din România cât şi din Germania, aceasta din urmă fiind responsabilă în mare parte cu programarea produsului. Echipele sunt unite într-un crez comun al internetului anonim. CyberGhost este un susţinător și promotor al drepturilor civile și al unei societăți libere.

Ofertă Specială

CyberGhost Black Friday and Cyber Monday

Accesând linkul de mai jos, puteți cumpăra CyberGhost VPN (versiunea 8) cu o reducere de 83% (78 euro pentru 3 ani de zile, 2 euro/lună + 3 luni în plus GRATUIT):

ACCESAȚI CYBERGHOST BLACK FRIDAY AND CYBER MONDAY

PERIOADA CAMPANIEI:  

  • Black Friday: Nov 19, 1 UTC – Nov 29 – midnight UTC
  • Cyber Monday: Nov 30 – Dec 3, 1 UTC

Prețurile le puteți vedea mai jos

CyberGhost Black Friday and Cyber Monday - Reducere de 83%
CyberGhost Black Friday and Cyber Monday - Reducere de 83%

Continuă lectura

AnteriorUrmător