Cyber4Kids. Sfaturi de securitate cibernetică pentru copii şi părinţi

Unul dintre producătorii şi dezvoltatorii de soluţii criptografice şi servicii din România lansează campania de conştientizare Cyber4Kids, prin care internetul devine mai prietenos pentru copii.

Tabletele și telefoanele sunt la îndemâna celor mai mulți dintre copiii de 7+ ani iar acest fapt nu mai este un secret. Însă știm să gestionăm și să supraveghem corespunzător, noi, ca părinți, modul în care cei mici folosesc aceste dispozitive mobile? 

Potrivit unui comunicat al iniţiatorului campaniei, certSIGN, timp de opt săptămâni, pe canalul de YouTube dedicat, copiii şi părinţii vor fi conectaţi împreună la aventurile pe care le trăiesc copiii în Cyber City. Personajul principal din Cyber City este chiar copilul tău, un Super Cyber-Erou, care va aduna pe parcursul campaniei o grămadă de “obiecte magice”, care să-l ajute să crească în siguranță și să depășească toate obstacolele din mediul virtual.

Cyber4Kids. Sfaturi de securitate cibernetică pentru copii şi părinţi
Sursa imaginii: certSIGN

Aventurile din orașul super eroilor pot fi urmărite pe cyber4kids.ro și pe canalele de socializare certSIGN – YouTubeFacebookInstagramLinkedInTwitter). Filmele sunt însoțite de ghiduri cu sfaturi pentru copii și părinți și de un concurs cu premii LEGO care începe din 28 septembrie 2020, în emisiunea Guerrilla de Dimineață.

certSIGN, principalul producător şi dezvoltator de soluţii criptografice şi servicii de încredere din România, furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerinţele Regulamentului eIDAS şi desfăşoară proiecte în domeniul identităţii digitale, a semnăturilor electronice şi securităţii cibernetice în 20 de ţări.

Soluţiile sunt dezvoltate integral în România şi proiectate special pentru necesităţile specifice mediului de business şi pentru garantarea siguranţei datelor personale.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.