Acasă Diverse Cum va arăta cel mai puternic telefon din lume

Cum va arăta cel mai puternic telefon din lume

9
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Cunoscuți pentru smartphone-urile care au cucerit mai ales piața din China, compania Xiaomi reușește să ofere consumatorilor produse puternice și la prețuri accesibile.

Xiaomi se pregătește să lanseze Mi Note 2, cel mai puternic telefon din lume, iar câteva imagini (neoficiale) cu acest dispozitiv tocmai au apărut pe internet, confirmând câteva aspecte de design, precum și unele specificații.

Astfel, dispozitivul ar putea veni cu un ecran curbat de 5,5 inch și va fi disponibil în două variante, una cu o rezoluție de 1080p, iar cealaltă cu o rezoluție de afișare 2K (QHD). Sistemul de camere va fi dual lens, procesorul va fi Snapdragon 821 (cel mai puternic la ora actuală), capacitatea de memorie RAM va fi de 6GB, cu 128GB memorie internă.

Deocamdată nu există nici o informație oficială cu privire la data de lansare sau preț, dar este posibil ca Mi Note 2 să fie lansat în luna septembrie sau până la sfârșitul acestui an.
Cum va arăta cel mai puternic telefon din lume - Xiaomi Mi Note 2

Cum va arăta cel mai puternic telefon din lume - Xiaomi Mi Note 2