Cum se pregătesc companiile pentru Regulamentul general UE privind protectia datelor?

Pe 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul general UE privind protecția datelor, pentru a consolida și unifica datele din Europa. Asta include şi asigurarea infrastructurii IT împotriva atacurilor cibernetice, pentru a preveni furtul de date. Instalarea actualizărilor din programe este un factor important în închiderea breşelor de securitate, care sunt adesea exploatate de atacatori.

G DATA Patch Management ajută administratorii să-și îndeplinească obligațiile și permite ca patch-urile implementate să fie lansate imediat sau progresiv în rețea. În combinație cu soluțiile antivirus eficiente dezvoltate de G DATA, oferă sistemelor IT o protecție completă împotriva furtului de date, oferind companiilor un ajutor valoros în vederea respectării noilor reglementari.

Cum se pregătesc companiile pentru Regulamentul general UE privind protectia datelor?

Regulamentul general UE privind protectia datelor: companiile trebuie să fie pregătite

Noile reglementări afectează toate companiile care colectează și procesează date personale, de exemplu bazele de date ale clienților. Companiile trebuie să asigure o protecție globală a tuturor sectoarelor importante, prin implementarea tehnologiilor “de ultimă generație” sau, în caz contrar, sunt pasibile la sancțiuni financiare severe. Companiile care folosesc programe vechi şi neactualizate şi se expun astfel la atacuri cibernetice, riscă să fie amendate pentru nerespectarea regulilor. Elaborarea regulilor obligatorii de conformitate, care definesc modul de gestionare a informațiilor sensibile, este unul dintre pașii cheie.

O altă componentă importantă este asigurarea protecției globale a sistemelor informatice împotriva scurgerilor de date și a atacurilor cibernetice. Aici intră în joc soluții care conțin un sistem de gestionare a patch-urilor. Acestea permit ca actualizările furnizorilor de software să fie instalate imediat în rețea.

Soluția: G DATA Patch Management

O soluție de administrare a patch-urilor este o modalitate eficientă de a face față multitudinii de actualizări ale programelor. G DATA Patch Management este un modul add-on pentru soluțiile de rețea ale producătorului de securitate IT care sprijină administratorii de reţele în distribuția eficientă a patch-urilor software.

Avantajele G DATA Patch Management

  • Administrarea patch-urilor la nivel centralizat: Actualizările sunt distribuite centralizat clienților de reţea individuali prin serverul de administrare, dar este posibilă și o lansare pas cu pas.
  • Risc minimizat: Patch-urile pot fi lansate mai întâi într-un mediu de testare pentru a exclude orice probleme de compatibilitate cu sistemul clientului de reţea.
  • Permanent actualizat: Cu G DATA Patch Management, managerii IT se asigură că toţi angajații folosesc întotdeauna cele mai recente versiuni ale software-ului instalat și, astfel, închid orice breşe de securitate.
  • Totul dintr-o singură privire: Modulul oferă administratorilor o imagine de ansamblu a software-ului utilizat în rețea și a patch-urilor disponibile.

Puteţi afla mai multe despre G DATA Patch Management pe https://www.gdatasoftware.com/patchmanagement

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.