Acasă Diverse Cum se activează God Mode pe Windows 10

Cum se activează God Mode pe Windows 10

115
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Chiar dacă aveți „Control Panel” pentru a edita și configura sistemul dumneavoastră, există un mic truc care permite utilizatorilor acces la toate controalele noului sistem de operare Windows 10 într-un singur dosar.Acest God Mode îți va oferi o listă completă a tot ceea ce se poate edita, configura și modifica pe computer. God Mode

Cum se activează God Mode pe Windows 10:
  1. Creați un nou dosar (folder)
  2. Redenumiți-l GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
  3. Hit tasta „Enter” pentru a confirma redenumirea
Odată redenumită (puteți să redenumiți folderul cum doriți) , icoana dosarului se va schimba pentru a semăna cu un panou de control și va conține zeci de opțiuni de control. Acest mic truc este o modalitate foarte la îndemână pentru a ajunge ușor la toate tipurile de controale. God Mode poate fi creat în același fel și pe Windows 7 și Windows 8/8.1.