Acasă IT News Cum să preveniţi întreruperile costisitoare din cadrul rețelei

Cum să preveniţi întreruperile costisitoare din cadrul rețelei

3
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Întreruperile în reţeaua IT sunt pe cât de supărătoare, pe atât de costisitoare. Pentru companii, acestea pot atrage rapid costuri ridicate în cazul în care, de exemplu, un magazin web nu mai este disponibil online. Cu toate acestea, este posibil să se prevină din timp acest lucru.

Cum să preveniţi întreruperile costisitoare din cadrul rețelei

Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu a întregii infrastructuri IT și pot răspunde la orice întreruperi costisitoare înca de la începutul procesului. Acest instrument puternic este disponibil ca modul de add-on pentru toate soluțiile de business ale producătorului german G DATA.

Securitatea IT și monitorizarea rețelei – all in one

Există lacune în spațiul de stocare sau în performanța calculatoarelor? Care este starea imprimantelor din rețeaua companiei? Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu fiabilă a infrastructurii IT. Managerii IT pot utiliza instrumentul pentru a defini propriile valori și parametrii pentru monitorizarea dispozitivelor din rețea. Tabloul de bord cu care este prevăzută soluţia utilizează un sistem de semnalizare pentru a monitoriza întreaga reţea. Permite intervenția în timp util înainte ca întreruperile neașteptate sau deteriorarea proceselor de business să apară în reţeaua companiei, economisind timp și bani.

Împreună cu o soluție de business G DATA, managerii IT pot garanta funcționalitatea simultană a infrastructurii și securitatea acesteia – și pot face acest lucru fără a trebui să achiziţioneze software suplimentar.

G DATA Network Monitoring este disponibilă ca add-on pentru toate soluţiile de business ale producătorului german de securitate IT – Antivirus Business, Client Security Business, Endpoint Protection Business, Managed Endpoint Security şi Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure.